- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- VoLTE/VoWiFi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
Ez nem fog csődbe menni, mert 3ezres multi, és televan csok-os, lakáshiteles autóhiteles mamlasszal. Akik nem mutatnak fakkju-t a munkáltatónak, és lépnek le emberségesebb kellemesebb helyre. Inkább szenvednek itt még újabb 10-15 évig.
Thyssenkrupp Magyarországtól se jöttek még el az emberek, pedig az utóbbi hetek hírei alapján az is paraszt egy hely. -
ricsip
addikt
Ezt a pár tízezres kiadást szerintem még a céged is inkább kifizeti neked(ha kéred), ha megemlíted a pár százezres laptop különbséget, mint másik-szokásos megoldás! rendes helyen még meg is szokják köszönni, hogy segítettél megoldani a problémát
Az én szarevő munkahelyem 1 rozsdás garast nem ad az itt gályázó hülyéknek céges laptop dokkolóra. A sok szolgalelkű bolond meg ez IS benyelte (sok más mellett), és vettek sokan maguknak saját zsebből, hogy a cégnek dolgozhassanak. Így kell ezt csinàlni, ha csupa befenyített hülyét alkalmaz egy káefté.
-
Alaaf Pi
őstag
A cég rugalmassága nulla. Azt nem lehet megoldani, hogy külső VGA-kat telepítenek a CAD helyekre, ha kell valakinek.
Normális klavit normális hűtést notiban eddig együtt nem találtam, ráadásul a bővíthetőség is fontos, a sok port is fontos, a tömeg is korlátos, ja és a fém ház nem jó ötlet, autó közelébe gyárban fémmel nem igazán szabad menni a fényezés védelme miatt.
Extra igény lenne ESD védelem lehetősége, mert újabban meg olyan irányban rohangálok, ahol az kell. -
Alaaf Pi
őstag
Noti billzet áll kézre méretre, az kell. Valamint mivel valóban mozgékony életmódot folytatok munka közben a plusz klavi semmit nem segít. Pl. előző projektben autóba hibakód hajkurászás során nem tudtam volna használni.
Manapság meg már dokkoló sincs, az USB portos replikátorok meg ritka szarok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- A KINCS! Zsír Dobozos HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -50% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Macbook Pro 13" Silver A2338 2020 M1/16/256 120 Ciklus 100% Akku
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest