- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
Ez nem fog csődbe menni, mert 3ezres multi, és televan csok-os, lakáshiteles autóhiteles mamlasszal. Akik nem mutatnak fakkju-t a munkáltatónak, és lépnek le emberségesebb kellemesebb helyre. Inkább szenvednek itt még újabb 10-15 évig.
Thyssenkrupp Magyarországtól se jöttek még el az emberek, pedig az utóbbi hetek hírei alapján az is paraszt egy hely. -
ricsip
addikt
Ezt a pár tízezres kiadást szerintem még a céged is inkább kifizeti neked(ha kéred), ha megemlíted a pár százezres laptop különbséget, mint másik-szokásos megoldás! rendes helyen még meg is szokják köszönni, hogy segítettél megoldani a problémát
Az én szarevő munkahelyem 1 rozsdás garast nem ad az itt gályázó hülyéknek céges laptop dokkolóra. A sok szolgalelkű bolond meg ez IS benyelte (sok más mellett), és vettek sokan maguknak saját zsebből, hogy a cégnek dolgozhassanak. Így kell ezt csinàlni, ha csupa befenyített hülyét alkalmaz egy káefté.
-
Alaaf Pi
senior tag
A cég rugalmassága nulla. Azt nem lehet megoldani, hogy külső VGA-kat telepítenek a CAD helyekre, ha kell valakinek.
Normális klavit normális hűtést notiban eddig együtt nem találtam, ráadásul a bővíthetőség is fontos, a sok port is fontos, a tömeg is korlátos, ja és a fém ház nem jó ötlet, autó közelébe gyárban fémmel nem igazán szabad menni a fényezés védelme miatt.
Extra igény lenne ESD védelem lehetősége, mert újabban meg olyan irányban rohangálok, ahol az kell. -
Alaaf Pi
senior tag
Noti billzet áll kézre méretre, az kell. Valamint mivel valóban mozgékony életmódot folytatok munka közben a plusz klavi semmit nem segít. Pl. előző projektben autóba hibakód hajkurászás során nem tudtam volna használni.
Manapság meg már dokkoló sincs, az USB portos replikátorok meg ritka szarok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-12.gen. 30+ típus!!!
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,SSD,Jó akku,szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged