Hirdetés
- Yettel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
entoni1989
tag
válasz
entoni1989
üzenetére
Zárjad, de én nem fogom hagyni az ügyet, ha kell még tovább viszem, mert nem akarom azt elhinni, hogy harveraprón ilyen szankció nélkül maradhat, hogy valaki szándékosan valótlan dolgokat állít a hirdetésben, jobban tünteti fel (2 Gb helyett 4 Gb- os vga, vagy a karcos állapot helyett karc és kopás mentes) ezzel megtévesztve a vásárlót. Ezek minden kétséget kizáró tények és a szándékosság is.
Jössz folyamat azzal, hogy cseréljük vissza, én erre nem is mondtam nemet, de ahogy mondottam feljebb ezt már kifejtettemViszont, hogy éljek egy hasonlattal, kicsit drasztikusabb igaz mint az ügy, de ezzel jól tudom prezentálni, szóval ha valaki valamit ellop egy boltból, lebukik és az vissza adja ahonnan azt elvette, akkor ő annak ellenére még elkövette azt a tettet ami ennek a tárgyát képezni és a büntetést sem szokták általában elnézni, mivel attól hogy visszaadta, lopott <- hangsúlyozom ez csak hasonlatnak szántam
DE a lényegen mit sem változtat ha vissza is cserélnék, te még akkor is úgy hirdették, hogy az nem a valóságot tükrözték, megtévesztőek voltak és ezzel engem át is vertél, és ha ez tényleg itt nem lesz hardveraprón semmilyen következménye, azt elég elszomorítónak tartom...
Új hozzászólás Aktív témák
Ökölvívás témával a másik topik foglalkozik!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Projektor topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amazon Fire TV stick/box
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest