Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic V2 - origami
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na ezért nem te vagy a bíró.
Az első körben nem én löktelek meg téged, hanem te engem, de ez nem változtat azon, hogy túl gyorsan vettem a kanyart, és végül én szálltam ki a pályáról. Nem is értem ez hogy jön ide, visszaestem mint az állat, te meg semmi hátrányt nem szenvedtél.
Távolról sem ugyanaz a két helyzet.A 10. körömben vágtam, de lefékeztem, ráadásul csak ez az egy vágásom van, egyet pedig senkinél nem büntettünk (persze saját magamat nem én értékeltem, de ha megnézed, amit írtam az úgy van).
KaraDanit már kitárgyaltuk, értelmetlen volt beírogatni, Ted-et és Mityut én viszont még nem láttam, most nézem végig őket, de alapvetően Dzsaver értékeli majd, viszont ő még nem tette ezt meg, mert még nincs készen.
Mi a rákért nem lehet megvárni a végső döntéseket? A VB dolga az, hogy ezt megtegye. Utána lehet hozzátenni még, ha van mit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Fotók, videók mobillal
- Projektor topic
- Tesla topik
- Építő/felújító topik
- Google Chromecast topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- series X csomag
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest