Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Laby
    őstag

A PH! teszt gyors átfutás után úgy látom ez a G25 tényleg vérprofi kormány. Szerintem fizuból majd félrerakom rá a pénzt. Ha már a való életben nem versenyezhetek legalább virtuálisan adjuk meg a módját. Ezzel a G25 -el legalább nem lesz olyan szokatlan gép előtt vezetni a saját autóm után.

/OFF Mióta meg van a jogsim, valahogy jobban érdekel az egész autóverseny dolog. Azóta járok egy fanatikus autó/motor rajongó haverommal gyorsulásokra és egyéb autó/motor eseményekre. Persze a saját autónkkal azért nem állatkodunk. Ahhoz amúgy is túl öregek szegénykék :) /ON

G25-el is meg akármilyen más kormánnyal ugyan olyan szokatlan lesz a játék. Ez nem kormány függő. De szerintem G25 helyett vegyél dfgt-t 25-ért megkapod és szekvenciális váltó is van rajta 920 fokos, jó pedálok. Nem fém mint a g25 meg nincs H váltó, de a H váltót úgysem használnád szerintem.
    Ettől függetlenül nagyon jó a kormány a g25 meg sokak imádják én inkább dfgt-t vennék tudás/ár arányba ezerszer jobb, meg amivel többet tud g25 azok pont nem kellenének nekem. :)

Új hozzászólás Aktív témák