- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BreamHunter
tag
Én próbáltam 2 félét is i13PM-hez. Gondoltam majd jól eljátszogatok a játékaimmal. Qva kényelmetlenek. Nekem nagyon fura, hogy a gombok közt van egy kijelző. Vettem egy xbox kontrollert, ég és föld. Minden tekintetben sokkal jobb mintha közrefogná valami a telót. Meg nem mozog a kijelző is minden egyes kézmozgásnál.
-
NightLord
tag
ja nyilván nem nativ switch élmény.
amugy ha már retroid pocket, most már elérhető az 5-ös verzió alig drágábban, ami sokkal jobb vételnek tűnik (erősebb soc, full HD amoled kijelző.) -
NightLord
tag
-
gubacsino
aktív tag
Hogy hogy nem, véletlen pont van itthon egy ASUS ROG 5. Amiben snapi 888 van.
Gondoltam ránézek. Mire számíthatok majd a 865 töl.
Szal Nativ 2x felbontáson a MotorStorm: Arctic Edge PPSSPP Gold emulátoron remekül "eldöcög" 29/30 (101.1%)
Azt a kérdés meg nem ér feltenni hogy akkor meg minek neked ilyen kütyü. Pont azt tudom rá mondani mint a feleségemnek:
MERT CSAK!!! LESZ ÉS KÉSZ! -
gubacsino
aktív tag
És értem én, hogy vékonyak a határok, de a retro játékra szánt eszköz között árkategórián belül a legjobb. Jobb a dinnyét a dinnyével összehasonlítani...
Persze miért nem veszek egy AyaNEO2 est az mindent visz. Ja de akkor árban már ajánlható egy Steam Deck, Asus ROG Ally stb Várj! kicsit hozzá teszek és veszek egy gamer laptopot, azon aztán mind is működik...Jaj pöcörö... de mért WIN11el használod? térj át Linuxra az az igazi... sose lesz vége...
Komolyra fordítva. Van itthon Switch CFW-el, de valahogy az emu rész közösségi támogatása harmat gyenge, próbáltam, nem adja. Akkor már inkább 3DS-2DS XL, na az emu szempontjából rendben van, de hát az meg csak bizonyos szintig.
Mondhatnám, handheld oldaról a PS Vita-ig ez az eszköz megfelelő lesz. (remélem)
Meg persze, ma már mindet mindenre rálehet "hegeszteni" amikor meg elkezded használni érkeznek szépen a kéretlen kompromisszumok. Kösz, raktam fel egy időben CFW android-ot a telomra... aham stabil volt mint a forint. Egy hétig. -
SaGa59
őstag
Közben nézelődtem még egy kicsit és ezzel a Retroid Pocket Pro 4-gyel szemben az Anbernic RG556 kicsivel kevesebbért, nagyobb képernyővel és felbontással (5,48", full hd), 8700+ előretelepített játék, vagyis nem kell a beállításokkal vergődni, jobbnak tűnik. És szintén android 13.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Acer notebook topic
- Gmail
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Drón topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged