- Telekom mobilszolgáltatások
- Kedvezőbb áron újráz a Vivo Pad3
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszili8
aktív tag
válasz
Magnum_ #8745 üzenetére
Köszi,ha Golya nem tud szerezni akkor veszek itt ahol te mondtad.Ezt az utángyártottat megcsinálom úgy döntöttem,már csak fékezőgörgő kell(normális mert ami benne van sztem nem is fékez) meg ez a vas.
Hatással voltál rám.
A 8910i-t szétszedtem teljesen,mert ki akartam szedni belőle a fékezőt,de inkább ráhagytam,viszont sajnos az alsó műanyag eltört.De nem baj majd a suliban csinálok a CNC marógéppel fémből,meg műanyagból is pár db-ot
Egyébként ahogy beleraktam ezt a fémdarabot,az egész mechanika sokkal stabilabb lett,nem lötyög,eddig amikor nyomkodtam a gombokat mindig lötyögött és kattogott a szerkezet,ez nagyon idegesítő,telefonálás közben is hallatszott amikor mozgott.
Valaki fórumtalira tud hozni T5-ös csavarhúzót?
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Iqos cigaretta
- A Chieftec klasszikus dizájnú, kompakt házát táppal együtt árulják
- Revolut
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mozilla Firefox
- Clair Obscur: Expedition 33 - Túl az 5 millión
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ingatlanos topic!
- Kedvezőbb áron újráz a Vivo Pad3
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- i3 8100 és i5-9400 processzorok
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Alienware M18 R1 QHD+ IPS 165Hz i9-13900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest