Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
1, Ha csak simán bedugod a töltőt akkor a telefonban a sarukon mérned kell a 4,2V-ot akku nélkül is. Ha ez megvan, nem a töltésvezérlő a hibás. Hanem az akku?
2, Rossz Siemens akkura meg 2 megoldás van.
3nap-1hét konnektor. És értelme van? Tehát lesz eredménye, vagy egy 20 perces akksit kapok érte cserébe?
Elvégre is, 14 éves maga a készülék, az akksi meg eredeti Siemens(nek tűnik).
3, Bikázás egyenárammal. Sz.r vagyok fizikából. Ez hogy működik a gyakorlatban és mire jó? (gondolom, amit én csináltam, az is bikázás...)
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Androidos tablet topic
- Egérpad topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mini-ITX
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Huawei E5785Lh-22c hordozható Wi-fi Router, 4G/LTE
- Eredeti Canon BG-E11 Elemtartó Markolat (5D III, 5DS, 5DS R)
- Nikon D810 Full-frame, 36MP Workhorse Magas expószám, rendkívül alacsony ár!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon EOS 5DS R váz (50MP felbontás, AA szűrő mentes) - Stúdió minőség a legkedvezőbb áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Elvégre is, 14 éves maga a készülék, az akksi meg eredeti Siemens(nek tűnik).