-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunkomen
aktív tag
független. angol nyelvű. vodás kártyával térerő max, kicsöng. tovább nem teszteltem
-
bunkomen
aktív tag
Esetleg valakinek szokásos bajokkal felruházott Nokia 9210? Próbáltam a többi alá beárazni, hátha így jobban viszik.
-
bunkomen
aktív tag
Samsung E810 mennyit ér? Illetve kell-e valakinek innen? Asszem vodás, tartozékok nélkül.
Ja és lesz még egy SE W300 is. Függőség passz, kopott, tartozék nincs. Vaterán és apródon elég szép ára van. Mi érte a reális?
-
bunkomen
aktív tag
Valakinek nincs felesleges dke-2 kábelja, amitől köszönömért megválna? Holnap megyek arénába, át is tudnám venni ott a környéken
-
bunkomen
aktív tag
Szereztem egy Nokia 6650 Fold telót. Ha leveszem töltőről, egy idő után lefagy. Gondoltam akksi probléma. Átraktam az akksit egy E61i-be, az nem fagyott le. Újraraktam dead mode-ba a szoftot phoenix-el, és továbbra is szórakozik. Mi baja lehet?
-
-
bunkomen
aktív tag
De rühellem az ilyen hirdetéseket, már azt hittem hogy egy ezres
erre meg várja az ajánlatokat Nokia 9000
-
bunkomen
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
Inkább azt mondanám hogy nem szeretem ha össze van hányva minden egy dobozba és jó lenne valami rendszerezés.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #26663 üzenetére
Én maradnék a doboznál, csak valami tutibb módszer kéne. Kis lezárható zacskókba is jó lenne és vagy nagy betűs írással felcímkézni, vagy típusonként színenként megjelölni. De még nem jutottam odáig, mert ha 3 ilyen zacsit fel tudok mutatni már nagyot mondtam és legalább 20 kéne
-
bunkomen
aktív tag
Valakinek nincs valami jó módszere a töltők tárolására? Nekem össze vannak tekerve és egy dobozban zsúfolódnak, de kéne valami átláthatóbb módszer hogy néha amikor valamit nagyon keresek, ne kelljen feltúrni miatta az egészet
-
bunkomen
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #26573 üzenetére
ezt én nem értem... van egy one s-ed és vettél mellé egy z10-et?
minek? ja és még egy optimus is
-
bunkomen
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
Ha már első telefonról van szó, akkor nekem Nokia 5110, anyumtól örököltem. Ő 3510-re váltott.
Második telefonomat névnapomra kaptam egy 3410-es formájában. Idáig emlékszemInnentől már beérett a fejem lágya és magamnak cserélgettem a telefonjaimat olyan sűrűn, hogy sajnos már nem is emlékszem mindre.
-
bunkomen
aktív tag
Megvan. Alvás mód kikapcs
-
bunkomen
aktív tag
Sikeresen megöltem a kínai telefonom rendszerét. Kitöröltem egy gyári weather alkalmazást, ez a sz*r meg újraindulgat. Amíg nem találok megoldást kézbe vettem egy N73-at. Roppant idegesítő hogy egy kék led villog rajta. Ez valami állapotjelző vagy mi? Hogy lehet kikapcsolni?
-
bunkomen
aktív tag
nokia 7390 gyári független, szép állapotban, töltővel.... mennyit ér?
-
bunkomen
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
Beszédhangszórót hogy tudom tesztelni hívás fogadáson kívül? Nincs itthon érvényes T-s kártyám és ezért hívás kilőve.
-
bunkomen
aktív tag
Érdemes ILYENRE pénzt kiadni? Úgy értem, hogy nem nagyon gagyi?
-
bunkomen
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #26366 üzenetére
van benne valami
-
bunkomen
aktív tag
válasz
bumbalaci55 #26364 üzenetére
-
bunkomen
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
Ha egy telón, nincs háttérvilágítás, az kijelző probléma vagy valami más?
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #25808 üzenetére
Az a baj, hogy nem pesti vagyok.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #25806 üzenetére
Nekem barátnőm szerezte meg szülinapomra az egyik haveromtól
Egy púpos akksi van benne, és ezért a hátlap nem megy rá, ennyi a baja. Majd egyszer kap egy új akksit.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #25787 üzenetére
Nekem egyértelműen a dobozos Ngage QD hibátlan állapotban.
De ezek is számomra jó cuccok és ingyen voltak és működnek is: N73 ME, 5510, 5210, E71, 6310
Továbbá két teló amit kaptam de megáll a nokia feliratnál a boot: 3650, Ngage -
bunkomen
aktív tag
Gyanítom a 0ft-os kategória mindenkinél játszik
Nekem is nagyon sok van amit csak úgy kaptam. Eleinte begyűjtöttem ingyé' az ismerősöktől amik voltak, aztán kezdődött a fizetős móka.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #25775 üzenetére
mázlista
-
bunkomen
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
na jó, eddig bírtam... mi az a proto? miben különbözik a simától?
-
bunkomen
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
Ilyen és ehhez hasonló leírásokat nem tudtok? Magyarul és hasonlóan tömören. Amik még ezen a honlapon voltak, azokat felhasználtam, de hát rengeteg típushoz kéne még. A kis excel táblázatomat bővítgetem további funkciókkal
-
bunkomen
aktív tag
ILYEN nincs valakinek pluszba teljesen véletlenül?
Vettem egy Nokia 9000-et 3000ft-ért, szép állapotban van és elvileg működik is. De enélkül nem nagyon tudom feltölteni. -
bunkomen
aktív tag
Kellemes ünnepeket!
-
bunkomen
aktív tag
Lett egy 6230i-m, a csengőhangszóró úgy csinál mint a hangfalam amikor közel van hozzá a telefon. Zúg. Raktam bele 2 másik hangszórót is, de ugyanez a hiba. Most akkor alaplapi vagy mi a gond? Vagy rossz hangszórót cseréltem? Mert ami a billentyűhangokat szolgálja ki annak nincs baja. Én azt cseréltem ki amit hátulról lehet kiszedni kb 1cm átmérőjű.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Stylewars_kp #25227 üzenetére
-
bunkomen
aktív tag
Legutolsó pakkomban levő 6120c-nek olyan ramaty volt a háza, hogy rendelnem kellett ebayről egy újat. Pillanatragasztóval próbálták visszatenni az előlapot, ami elengedte és vissza már nem lehet a ragasztó nyoma miatt.... Így ebay-ről 1320ft-ból megvagyok. Itthon 1900+ posta a legolcsóbb. Időm pedig van. Most megint elgondolkodtam azon, hogy hogy éri meg nekik a "free shipping"? Van valami előfizetésük a postán vagy mi?
-
bunkomen
aktív tag
Mivel új vagyok itt, nem nagyon vagyok képbe, hogy kinek mi van a tarsolyában. Esetleg tudnátok betenni képeket a gyűjteményekről? Ezzel is pörgetve kicsit a topicot
-
bunkomen
aktív tag
Nokia 6630-nál mi lehet a probléma, ha fehér kijelző fogad? Bekapcsol, hallani a hangokból. Illetve a kijelző is tesztelve lett másik készülékben, szóval nem azzal van a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest