- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na felraktam Vaterára az eladó cuccaimat, ott megtaláljátok ha esetleg még érdekel valakit. (vasskos felh. néven)
-
törölt tag
válasz
Magnum_ #10616 üzenetére
Rendben, szólj ha erre jársz és egyeztetünk. Szerintem 1db sincs az országban belőlük, ha megfigyeled héber nyelven is feliratozva van a billentyűzet.
Minolta5: Köszi, már régen akartam 95-öst talán te tudod a legjobban.
A mostani FT-re is akartam menni, de sajna nem értem rá. De ha minden igaz a közeljövőben megyek Pestre, majd előtte szólok.
Szerintem azért van rajtuk a kód, mert annyira faszán van megoldva a Panákban, hogy addig csak hívást tudsz fogadni amég le van zárva. Ergo hiába babrálják a telódat mások, szinte esélytelen, hogy a menübe jussanak.
-
törölt tag
válasz
Earl_Muttley #10611 üzenetére
G500-as 2 db is van fent vaterán.
-
törölt tag
Mint páran tudjátok, kaptam múlt héten egy küldeményt Izraelből néhány telefonkülönlegességgel. Ezek közül számomra természetesen a Panasonic GD95 volt az érdekes, viszont a többit nem szeretném megtartani, mert lehet, hogy másnak többet ér elvégre meglehetősen ritkák itthon. Így hát felkínálom nektek megvételre. A telefonokról tudni kell, hogy CDMA2000 hálózaton működnek, így itthon nem lehet telefonálni velük. Töltő egyikhez sincs.
Hyundai TX-30B
[link]
[link]
karcmentes, működő (Pana akkuról beindítottam és héberről angolra állítottam a nyelvet, kék kijelző és billentyűzetvilágítás) 1500Ft + postaHyundai TX-30B
[link]
kopott burkolat, törött kijelző, egyébként működik, mert gombok, kijelző világít, üdvözlési hangot lejátsza, 500Ft + postaSky Mobilemedia SK-5000A
[link]
[link]
karcmentes, működő (Pana akkuról beindítottam és héberről angolra állítottam a nyelvet), elég okos kis telefon infra, zene- videolejátszó, TFT kijelző, mint az új, 1500Ft + postaMegválok továbbá Ericssonjaimtól, mert ezek után valóban csak Panákat gyűjtök tovább.
Ericsson T39m
[link]
[link]
[link]
Szép állapot, de nem karcmentes, stabil térerő, hibátlan flip, mindene működik, kártyafüggetlen. A képen a gombok kopottnak látszanak, de semmi kopás nincs rajtuk. Gyári fekete bőrtokkal, töltővel, headsettel. A vevő választhat, hogy slim vagy ultraslim akkuval kéri. Mindkét akkuval legalább 2-3 napig működik a telefon. (Értelemszerűen a leggyorsabbé a választás, hiszen 1 ilyen 1 olyan van ehhez és a T28-hoz.) 3000Ft + postaEricsson T28 beige
[link]
[link]
[link]
Nagyon szép állapot, csak hajszálkarcok, nem fényesedett ki, stabil térerő, hibátlan flip, mindene működik, kártyafüggetlen. Gyári tokkal, töltővel. A vevő választhat, hogy slim vagy ultraslim akkuval kéri. Mindkét akkuval legalább 2-3 napig működik a telefon. (Értelemszerűen a leggyorsabbé a választás, hiszen 1 ilyen 1 olyan van ehhez és a T39-hez.) 3000Ft + postaSonyericsson CSS-20 asztali kihangosító/dokkoló/töltő
Inkább a T39-hez ajánlanám, mert a T28-cal csak töltőként működött. 1000Ft + postaAz árak nem alku tárgyai.
-------------------------------------
Végezetül pár kép az aktuális szerzeményekről és a gyűjteményről:
Panasonic GD95, szinte karcmentes, független, jó akku és a biztonsági kódot is kitaláltam. -
törölt tag
válasz
Earl_Muttley #10605 üzenetére
Nekem is furcsa volt, hogy minden sz@rt megveszel. (Jó értelemben) Az összes retro telefont úgysem tudod megszerezni, ezért kell ráállni egy bizonyos típusra/kategóriára.
U.i.
Hamarosan jelentkezem képekkel és lesz egy kis zsibvásár is.
-
törölt tag
Már megjött a GD95 két napja, de csak vasárnap láthatom, mert a másik címemre érkezett.
Türelmetlen vagyok.
-
törölt tag
válasz
Earl_Muttley #10488 üzenetére
Bárcsak az én tanáraim is ilyenekkel cseszegetnének. Ehhez képest bash shell szkriptek, integrált vállalatirányítási rendszerek, poisson-eloszlás...
-
törölt tag
Jah nem lenne baj ha a homokozót kisvödörrel nem itt folytatnátok...
-
törölt tag
válasz
selenge #10463 üzenetére
Hát ugye az akku kizárva, esetleg egy szoftverfrissítést meg lehet próbálni, nem tudom van-e ezeknek olyan szervizszoftvere, ahol finomhangolni lehet az akkutöltést stb, de nem is érdemes piszkálni ezeket szerintem. SMD alkatrészek hibafeltárása / forrasztása pedig szerintem elég kivitelezhetetlen otthoni körülmények között. Szoktak csinálni alkoholos ultrahangos tisztítást, esetleg a panel hőlégfúvását, de nem minden esetben vezet eredményre.
Az új akku mennyire új? Gyári?
-
törölt tag
Álmomban egy fekete 3110-essel járkáltam. Szerintetek ez normális?
Csak azért is szereznem kell egyet.
-
törölt tag
válasz
KSparrow #10418 üzenetére
Ezzel teljesen egyetértek. Valahogy megvan a "varázsa" ahogy összeáll a kezeid alatt a teló. Én még ezenkívül annak is híve vagyok, hogy ha csak lehet teljesen felújítsam a telót. Van persze a másik kategória, a nagyon ritka telefonok (és itt nem 8850-re meg ilyenekre gondolok, amivel tele van a net), na azokra összekaparnék egy nagyobb összeget is. Esetemben ez 5-10 ezer ft, főiskolás vagyok, nem tehetem meg, hogy 20-30 ezreket költsek egy gyűjteményben álló telóra.
-
-
-
törölt tag
válasz
Earl_Muttley #10341 üzenetére
Az a lelakott roncs 6000-ért?
-
-
törölt tag
Ma feladták a GD95-öt és társait. Kíváncsi leszek mikorra ér ide Izraelből.
-
törölt tag
válasz
kadam4 #10304 üzenetére
Csak az az érdekes, hogy tizen X év alatt a Vodának még csak meg sem fordult a fejében, hogy nincs térerő pl Salgótarjánban? Nem hinném, hogy senki sem reklamált. Pannonnal szerencsére jó a helyzet és a határ után 10-20 kilométterrel ugrik csak át Orange-re (korábbi SK Globtel).
-
törölt tag
Akinek van T39-e, nálatok is nagyon alacsony a térerő? Nekem egy-két pálcika van általában, holott a T28 mindig maxon van kb. Nem hinném, hogy végfokos, 50 óra van benne össz, lehet hogy inkább típushiba.
-
törölt tag
6310i contact service hibaüzenet mire utal? Csak érdekel.
-
törölt tag
válasz
tschyllagh #10192 üzenetére
Egyenlőre még nem szállóige, csak én kértem el tőle aláírásnak. Amúgy tényleg így volt? Igaz a sztori?
-
törölt tag
válasz
tschyllagh #10189 üzenetére
Nokiákról én nem tudok nyilatkozni, kérem kapcsolja ki.
(Egyetlen Nokiám volt eddig, egy 3650-es.)
-
törölt tag
Jobb oldali teló márkája kicsit érdekes...
[link] -
törölt tag
válasz
pszili8 #10178 üzenetére
Köszi mindenkinek!
E-bayen vettem, 1 centembe került + 15 $ postaköltségbe. Izraelből fog érkezni harmadmagával együtt, de a többiekről még nem nyilatkoznék, biztos vagyok benne, hogy egy darab sincs az országban belőlük.
Kb minden nap nap gyorsan végigfésülöm az ebayt, hátha, és tegnap megállt bennem az ütő amikor megláttam minimálár nélkül, ráadásul nem is a saját termékkategóriájában. Ha délelőtt zárult volna, akkor le kellett volna mondanom egy vállalatirányítás vizsgát.
-
törölt tag
És ehhez mit szóltok? link Fent vannak a régi szolgáltatói árlisták, a GD92 30 a GD93 60 ezer Ft volt előfizetéssel.
-
-
törölt tag
Alcatel 715 függetlenítése mennyire lehetséges otthoni körülmények között? Turbo SIM-et megeszi?
-
törölt tag
Minolta figyelmébe: [link]
-
törölt tag
Nekem már van egy, de ha valakit érdekel: T28s
-
törölt tag
Megjöttek a Pana-akksik Angliából.
Bódogság van. A GD92-höz valót még picit alakítanom kell, mert 1 tized mm híján nem pattan be a rúgós pöcök. A GD90-é tökéletes.
U.i: az asztali kihangosító amit a T28-hoz kaptam (CSS-20) a T39-cel hibátlanul működik.
-
törölt tag
válasz
draco31 #10059 üzenetére
Ha a dallamszerkesztője olyan, mint a 3210-esnek, akkor itt van jópár kotta.
Kották.zip -
-
törölt tag
A T39 204 órát ír készenléti időnek az ultraslim akkuval. Még jó, hogy az eladó szerint döglött volt.
-
törölt tag
válasz
selenge #10039 üzenetére
Hmm ennek nem tudom a technikai magyarázatát, nem hallottam még róla. Fujinak a SuperCCD-je szerintem a digitális fotózás egyik legjobb találmánya. Egyik gyártó gépe sem veszi fel a versenyt a Fujik színhűségével, színvisszaadásával. (No flame, saját vélemény, sok gépem volt már.)
-
törölt tag
válasz
zorzy4 #10038 üzenetére
Van egy titkos románcom az Ericssonokkal is.
(Életem első telefonja egy Cápa volt) Amúgy megvan minden Pana amit akartam (persze a GD95-öt kivéve) és fel is vannak újítva, úgyhogy egyenlőre ennyi. Egy GD75-öt akarok még esetleg...
Szerintem korrekt az eladó és nem hamisítottat árul. Fórumon akadtam rá, ott lejött, hogy komoly gyűjtő.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
zorzy4 #10018 üzenetére
Egy kis csemege. Fent volt az r520m UMTS is csak elvitték.
Többieknek:
Megjött a T39m, hibátlan állapot, független, töltővel, Ericsson tokkal, headsettel és ULTRASLIM AKKUVAL, ami ráadásul működik, csak túlmerült és várni kellett 5 percet még elindította a töltést.
Hát kell ennél jobb ezeröccázé?
Jah, a flip több mint 30 ezerszer volt nyitva és csak 52 óra beszélgetés van benne.
-
törölt tag
És megvan a tízezer!
-
törölt tag
válasz
.bruszli. #9943 üzenetére
Bocsánat, elnéztem.
Amúgy megfigyeltem már / jó taktika, hogy amelyik telóhoz van tok, azt általában abban is tartották. Nőktől kiváltképp szeretek telót vásárolni. Kocsit nem.
szili: nincs sajna, összesen egy középvastagom van. Nekem is kéne ultraslim de égen földön nem kapni.
-
törölt tag
Fejlemény: vettem egy ilyet.
Brumszli: olyan amilyet leütöttem most. Az sötétszürke nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest