- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
T0rnad0
addikt
Hátha érdekel valakit: [link]
-
T0rnad0
addikt
válasz
KSparrow #14133 üzenetére
Ismerem ezeket a telefonokat, csak ennyiért nem találok ( 5 ezer ). Mondjuk lehet mindig azt nézem, hogy karcos/kopott, meg jó lenne qwerty is. Ja és dobozos. Na ezért nem vettem még
Ehhez több pénz kell...Meg nem is fő telefonnak használnám.
5800? Azt inkább nem, már volt -
T0rnad0
addikt
válasz
Earl_Muttley #14051 üzenetére
Van/volt már neked?
-
T0rnad0
addikt
válasz
Earl_Muttley #14049 üzenetére
Annyit tényleg nem érne nekem sem...Ebayről szerintem kicsivel többért jönne egy 6250 is
-
T0rnad0
addikt
válasz
Earl_Muttley #14047 üzenetére
Aki árulja az R310-eket, van ott R250s Pro is, ha valakit érdekel.
Nekem is refurbished R310 lesz a végén, mert ritka a szép állapotú. -
T0rnad0
addikt
válasz
Stylewars_kp #14016 üzenetére
Azokat a gombokat hogy bírod?
-
-
T0rnad0
addikt
válasz
pszili8 #13830 üzenetére
Igen, nagyon bejött, 3 hónapig használtam, de most a polcon pihentetem, egy GX-30i-t nyúzok. Igaz ezeket csak második telefonként.
minolta5: és milyen használni az R520at? Ericsson T28-ast én is használgatnám, de az a menü már nem jön be, lehet már túl retro nekem
Viszont külsőre az egyik kedvenc
-
T0rnad0
addikt
Ha Nokia és felcsúsztatható: 8910
-
T0rnad0
addikt
Valaki esetleg #13657-re?
-
T0rnad0
addikt
válasz
pszili8 #13656 üzenetére
Az nem csak az N91-ben volt?
Voltam otthon, találtam pár szóróanyagot telókról, amik régen tetszettek. Bár gyűjteni csak jóval később kezdtem ( kb 10 év ), mégis tudatalatt azokat szereztem be először
más: Siemens simkártyakódban tud vlki segíteni akéár privátban is? Már csak egy próbálkozásom maradt...
-
T0rnad0
addikt
válasz
darthsmoke #13553 üzenetére
-
T0rnad0
addikt
válasz
darthsmoke #13551 üzenetére
Melyik Samsung? Ahogy néztem, azért annyira olcsón nem adnak jó állapotú 3650-et
-
T0rnad0
addikt
válasz
darthsmoke #13547 üzenetére
-
T0rnad0
addikt
Esetleg van valakinek vodás vagy független M65?
-
T0rnad0
addikt
válasz
selenge #13453 üzenetére
Boldog Új Évet! Mondjuk neked nem kezdődött jól, ha egyből meló...
Megvettem a vaterás M65-öt, nagyon szép állapotú, kijelzőn van pár apróbb karc, de minden gumidugó megvan hozzá+doboz. Valaki javíttatott már simkártya foglalatot? "Csak" egy kis pöcök van kitörve, holnap rákérdezek, mennyiért csinálják meg.
-
T0rnad0
addikt
Köszönöm a válaszokat, az 5140i annyira nem fogott meg, az még nem igazi retro
Lehet 5100/5210 lesz, vagy egy Winter Edition ME45... -
T0rnad0
addikt
válasz
zorzy4 #13433 üzenetére
Én is gondolkodok új akksin, mert a mostani nagyon keveset bír...Vaterán láttam 1800ft-ért, de nem tudom milyen minőségű...Egy másik szép állapotú ME45-öt azért még beszereznék
KSparrow: köszi az infókat, strapabíróságról esetleg tudsz vlmit? Vagy az ME45-öt egyik sem "üti"?
-
T0rnad0
addikt
válasz
Earl_Muttley #13334 üzenetére
-
T0rnad0
addikt
válasz
pszili8 #13152 üzenetére
Mert amikor vettem, még csak 1 év gari volt rá és nem akartam megvárni, hogy lejárjon...Meg a Sensationt is jó áron kaptam meg céges telóként. Ha ezek nem lettek volna, tuti megtartom, ICS-ig nincs értelme a duplamagos procinak. Ha nem akarsz ROMolni, akkor érdemesebb a Nexus S-t venned a frissítések miatt.
-
-
T0rnad0
addikt
Nekem megjött pszili8-tól vett dobozos ME45, rögtön használatba vettem második telefonként
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest