- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
arkades
senior tag
N73-nak alapból halkabb a beszéd hangszórója,( mint pl. az N95, E66-é) vagy én fogtam ki egy hibásat. Lehet állítani a hangerőt, de muszáj a leghangosabbra tennem, különben rosszul hallom a hívott felet.
-
arkades
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #33807 üzenetére
Igen, köszönöm már megoldódott. Kicseréltem a hangszórót, minek következtében ugyan olyan recsegős maradt a hangja. Viszont a készülék házat sikerült megrepesztenem, így teljesen fölöslegesnek nem mondanám a mai ténykedésem
Azt hiszem ma már inkább nem csinálok semmit.
-
arkades
senior tag
A 6230i-ben hol van a csörgő hangszóró? A beszéd hangszórót megtaláltam, ha minden igaz, akkor a közkeret (amin a billentyűzet fólia is van) tetején van, de a csörgő hangszórót nem tudom beazonosítani.
-
arkades
senior tag
Szerintetek az elképzelhető, hogy ugyanaz az akkumulátor 3310-essel gyorsabban merül, mint 3410-essel?
-
arkades
senior tag
válasz
Earl_Muttley #33422 üzenetére
Bocs, félre nyomtam.
-
arkades
senior tag
Mennyi lehet a reális ára egy 8850-esnek?
Kicsit túlzónak tartom az ilyen 18-20 ezres árakat.
Persze nem pár perces full dobozos példányra gondolok, csak egy sima használható darabra. -
arkades
senior tag
Az N95 8GB akku fedele jó a sima N95-re?
-
arkades
senior tag
Nincs valakinek eladó N95 akkufedele? A kis rögzítő pöckök sajnos nagyon sérülékenyek.
-
arkades
senior tag
N 7110-nél ha nem kapcsol be a billentyű zár, (feltolt flippnél) akkor az azért van mert a flipp alján lévő mikrofon túlsó oldalán lévő takaró idom hiányzik? Valami ilyesmire emlékszek, mert már egyszer volt ilyen gondom, csak hát elég régen.
-
arkades
senior tag
Nektek erről mi a véleményetek?
Nekem van Cellect akkum, de arra nagy betűkkel rá is van írva, hogy cellect.
Nem lehet, hogy valaki csak a csomagolásba belerakott egy régi gyári akkut?
Ez a fajta csomagolás simán kinyitható.
Régi gyári akkum nekem is van, csak ezekkel az a baj, hogy már csak egy- másfél napot működnek.
Ha valaki ráér válaszoljon már, mert elég sürgős lenne. -
arkades
senior tag
A Tesco mobile, vagy a Blue mobile használja még a Vodafone hálózatát?
-
arkades
senior tag
válasz
hagymas7up #32337 üzenetére
Szerintem ezt itt hagyjuk.
-
arkades
senior tag
Boldog karácsonyt.
-
arkades
senior tag
Valaki nem tudna adni egy Sirocco dokkolót, egy sima 8800-ás dokkolóért cserébe?
-
arkades
senior tag
Szerintetek egy, valószínűleg végfokos magyar nyelvű R380-as milyen értéket képviselhet? Lehetne érteni kérni egy működő T29-est, vagy R520-ast?
-
arkades
senior tag
Az létezik, hogy az E61i-ben nincs automata billentyű zár?
-
arkades
senior tag
Mit gondoltok, egy jó állapotú hálózat függő Nokia 6500-nak mennyi lehet a reális ára?
-
arkades
senior tag
Erről mi a véleményetek?
Az akku alatt nem kéne lenni matricának az imei számmal? -
arkades
senior tag
Nincs valakinek eladó akkuja 3410-hez? (Bp-en) Olyan kellene, ami legalább három napig bírja úgy, hogy éjjel-nappal be van kapcsolva. Beszélgetés napi 15-20 perc. Emlékeim szerint ennyit bírt az akksija. Láttam a Vaterán új akksikat, csak hát nem tudom mióta állhatnak a raktárban és félek, hogy gyengén fognak muzsikálni.
-
arkades
senior tag
-
arkades
senior tag
Ha egy 6230i-nél függetlenítéskor azt írja ki a gép, hogy a "korlátozás nem vonható vissza", akkor annak annyi? Csak az adott szolgáltató kártyájával lehet használni?
-
arkades
senior tag
A Sony CMD Z1-hez melyik típusok töltője jó még?
-
arkades
senior tag
válasz
KSparrow #30580 üzenetére
Köszi, akkor azt hiszem kihagyom. A 9700-at ne is mondd. Volt egy nagyon szép állapotú darabom és én barom eladtam. (ráadásul 8000 Ft-ért) Már nagyon megbántam, kimondottan szép telefon, csak azt nem szerettem benne, hogy a leveleimet nem tudtam megnézni. Ezért is kellett mennie de már szívesen visszacsinálnám a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged