-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
Húúú srácok, Gárdonyba vagyunk a rokonoknál, erre előhoznak egy dobozt, hogy a gyerek játszhat vele, régi telefonok, úgyis lassan kidobják őket. Hát mondom azt ugyan nem, majd én elhozom
Van köztünk nokia, samsung, motorola meg mindenféle ínyencség, majd hét vége felé mire hazaértünk és lecsekkoltam őket, beszámolok!
Remélem azért hellyel közzel működni fognak -
meroly
veterán
válasz
csoda120 #3540 üzenetére
Jaaa.... 8800 nélkül mire használod?
Egyébként a 6300i-hez is van dokkoló, nagyon durva.Saint_: írt, mer?
-
meroly
veterán
Ezt a 3128-at látta már valaha valaki valahol?
Pedig EU-ba készült.... -
meroly
veterán
válasz
Stimpy001 #3419 üzenetére
Bazdmeg!
Itt beszélgetünk róla, a kis sunyi meg nem mondja hogy van neki!Gaborpecs: Gratula hozzá
Mindegyik nagyon szép állapotban van. Kíváncsi lennék rá, hogy egy ilyen pedáns gyűjtő mit használ a hétköznapokra?Még telefongurun volt egy srác, akinek három is volt, jópár éve beszélgettem vele, kár hogy nem vettem, akkor tudott volna szerezni. Nagyon istenítette. Egyet használt állandónak, egyet modemnek meg egy volt tartalékba neki. Wsws volt a nickje.
-
-
meroly
veterán
Bakker de jó oldal.Nem is tudtam hogy a nokiának autórádiója is volt, meg cb-je is, meg még egy cb, ez a 6090-es autóstelefon meg régóta álmom otthonra, bele a házimobilos sim-em, aztán had szóljon!
Mivel ez a neo gsm 900/1800-as ilyet akarok, akármi is legyen
-
meroly
veterán
válasz
SyntaxeError #3408 üzenetére
Hát az csúszkás volt és az többszörösen dobogós (első színes, első csúszkás, első kamerás, első symbianos).
Az első flipes a 282, ami szintén nagy álmom -
meroly
veterán
válasz
KSparrow #3372 üzenetére
Bakker tényleg!
Olyant akartam nem is a headseteset, hisz azt reklámozták a 3100-val!
Kíváncsi lennék milyen minőségű képet csinál, gondolom VGA, de a vaku tényleg durva! -
meroly
veterán
Uh, ez a benefon mekkora dög, úgy néz ki mint egy rendőrségi rádió.
Amúgy én az ilyeneket is bírom, míg volt vezetékes, a mi szobánkban egy ilyen volt beüzemelve. Még meg is van valahol a pincében.
Ilyet mennyire szerettem volna a 3100-mhoz
Bocs, csak régen jártam vaterán, mert melóban ugye le van tiltva....
Azt meséltem srácok, hogy voltam a közbiztonsági szervek mobilhálózatának üzemeltető cég székházában a nagyfaluban és a portán meg a tárgyalóban is ahol egyeztettem a konzulenssel régi analóg vonalra kötve tárcsás készülékek voltak. Kíváncsiságomban meg is kérdeztem, hogy minek. Majd a konzulens mondta hogy vész esetén azok még mindig működni fognak. Mondom mi, atomtámadásra gondolsz, azt mondta tervezni kell azzal is
Kirázott a hideg.... tudjátok mint a terminator 3-ban ahogy vége van ott egy halom retro cucc abban a barlangban, na úgy éreztem magam én is kb. -
meroly
veterán
válasz
Gaborpecs #3355 üzenetére
Ha később hasznosítja az alkatrészeket, akkor én leleményesnek nevezném inkább, amiért irigylem is
Srácok, megtetszett ebben a színben a 2710-es, de sehol se lehet kapni
A 6230i helyett gondoltam, nem gyűjteménybe
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
válasz
MuzikJunkie #3317 üzenetére
Azám!
Retro a javából (szerintem).
Tetszik a gombsora -
meroly
veterán
válasz
SyntaxeError #3301 üzenetére
Igen, CDMA teló sajnos.
amanoba: az semmi, 6230i-t is lehet kapni vodánál 30k körül.
Pastika: szerintem nem, egész jó kis telefon.
-
-
meroly
veterán
-
-
meroly
veterán
válasz
Pastika #3243 üzenetére
Húúú mit nem adnék ha a 80-as években élhetnék! Imádom azt a zenét!
(kicsi baba voltam, anyuék biztos nyomatták sokat bakelitről azért szerettem meg ennyire)Akkor még nemhogy mobil, de vezetékes is csak a tárcsás volt. Azzal viszont tudtam olyat (már akkor is nagy telefonbetyár voltam), hogy valami számot felhívtam, és akkor visszacsörgött, de csak vonalat adott. Ez valami teszt volt annak aki bekötötte a vonalat én meg ellestem 5 éves fejjel
Meg volt világkártyám, emlékeztek? Ezzel küzdött a matáv a mobilok ellen. Mobilom is volt mellette, de a világkártyán ingyen (anyuék vezetékes számlájára) telefonálhattam bármelyik fülkéből. Igen jó volt!
-
meroly
veterán
válasz
Miamiquake #3230 üzenetére
vatera
van erre külön gyűjtő is, ott jó cuccok vannak.Vagy szerény fórumunkban
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #3218 üzenetére
Mivel mindegyik pop-portos, ezért ez elő fog fordulni. Tisztogasd meg a csatlakozót meg a headseten is a csatlakozót. Nálam is szokott lenni ilyen hiba, pedig talán naponta egyszer ha felteszem zenehallgatáshoz. Minden máshoz BT-t használok. Ja meg a képeket is pop-porttal mentem le. Sajnos ilyen, érzékeny. A jack jóval rugalmasabb.
Pastika: akkor úgy látom nálatok is vannak szellemek
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #3215 üzenetére
Akkor csapj le rá. Főleg ha még működik is...
Majd lesz ne aggódj, amúgy egy ilyen csoda gyűjteménybe szerintem még luxus, mert simán lehet használni hétköznapokra (bár ez mindegyik 8xxx-re jellemző a mai napig), de kár elpocsékolni a vitrinre - mondom én, akinél 1 éve ott van
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #3213 üzenetére
Hát nem mai gyerek, én még nem láttam soha ilyet. 2001-es elvileg.
Stand-by aranyos, de legalább őszinteAmúgy ne tereld a témát a 8800-ról
-
meroly
veterán
válasz
SyntaxeError #3209 üzenetére
Arte egy fos szerintem is, a Luna még úgy ahogy elmegy, de a sima 8800 viszi a pálmát.
minolta5: az a barnás az olimpiás előlapos?
-
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #3172 üzenetére
Állítólag az E51 belül elég jól össze van sürítve, azt mondta a srác hogy egy 1x1 cm-es kockában van minden chip meg ic meg mittomén, nem értek annyira hozzá mik vannak benne.
Pastika: gratula a 8800! Na átérzed a feelinget?
Gyönyörű egyébként!
bepe79: főgázzal vigyázni!
(albérlőkkel még jobban)
Ja és ha már ennyire szóba került a 8800, nézzétek meg, nyitottam egy topikot, rengeteg filmben szerepelt.
-
meroly
veterán
válasz
SyntaxeError #3166 üzenetére
Ba..ki!
Marha jó neked hogy csak úgy találsz ilyen erekjéket!!!!!Apuci igen menő lehetett annak idején ha ilyenje volt
-
-
meroly
veterán
válasz
SyntaxeError #3105 üzenetére
Hát nem tudom srácok, nekem ergonomiai szempontból jobban tetszik a 8800 (meg minden szempontból). Jobb hogy felfelé csúszik a kijelző és nem lefelé egy flip.
Egyébként tényleg nagyon szép telefon -
meroly
veterán
válasz
ligeti8 #3095 üzenetére
Én is mobilneten vagyok, mert másik szobában ahol van szabad kábel (itthon még nem wifisedtünk) alszik a gyermek
A 3108 meg a 6108 nagyon durva telefonok, kár hogy ritkák mint a fehér holló.
A külföldi hálós telefonok közül a 6275i tetszik a legjobban. Ha működne gsm900/1800-on tuti ilyet használnék. Bár a 6235i sem rossz.
Meg milyen durva már, hogy az usa-ba 8801 készült, ami vastagabb is mint a sima 8800. -
meroly
veterán
válasz
KSparrow #3088 üzenetére
Hm... szép gyűjtemény lehet. Nincs web-oldalad ahol megsasolhatom?
Ja megvan az új noti (Lenovo T500), hát látszik, hogy ez már nem IBM, vagy visszafelé fejlődik. A billentyűzet bal oldala úgy gond gépeléskor mintha üres lenne alatta, jobb oldalon ok. A három nyamvadt usb port mind bal oldalra került és állítva, így a mobilnetes sticket csak hosszabbítóval tudom bedugni, meg a rádiós egerem se szereti ha keresztül kell lőnie a hullámokat a gépen, szóval azt sem tudom használni rendesen.... Mondjuk hogy kilógó dupla akkuval adták annak örülök, kollegák azt mondták ezzel garantált az 5 óra
-
meroly
veterán
válasz
Stimpy001 #3032 üzenetére
Hivatalosan nem forgalmazták szerintem, de EU-s 2 sávos, ez az oldal elég megbízható.
Na és mennyi az annyi? -
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #2981 üzenetére
Laptopnál más, ott tényleg jó, de ha a telefon kicsúszik a kezemből. Ma megint leesett, veszem ki a zsebemből a kocsiba beszállás előtt és épp csöpörészett az eső, kocsi alá zuhant, nézem hát középre, elállok felőle, kicsit sáros de semmi baja. Na ezt szeretem én a 6230i-ben. Ezt csináld meg egy 8xxx-en
ligeti8: üdv a csapatban, Saint_-nál máris bevágódtál a 7110-el. Ja és a 2300 nekem is nagyon bejön, állati ritka.
bepe79: e-bay-en miért nem osztrákoktól vásárolsz? Kollegám pár euróért vesz mindent (mosógép, bicikli, stb). Bár a postát rokonokkal megoldja.
-
meroly
veterán
válasz
Apollyon #2979 üzenetére
Nyilván szebb és minőségibb a fém, a szálcsiszolt 8800-mnál nincs szebb, minden nap gyönyörködöm benne, de használni kényelmetlen, mert:
1. csúszik
2. hideg
3. nehéz
A műanyag pedig ha jó minőségű, akkor nem csúszik, súlyra is rendben van és hidegnek sem hideg. Ettől függetlenül jól elvoltam fele 1,5 évig
A 8210 megint csak nagy szerelem, nem is emlékszem már mennyiért, de tudom hogy akkor egy fél havi diákmunkabérem ráment a kicsikére, de imádtam és mindenki megcsodálta. Akkor még a mini láz égett és ez volt a 6510 mellett a legkisebb nokia.
Csak ennek is mint több 8xxx szériának, van pár hibája. A kijelzőm pl kontakt hibás lett és a hangszóró se bírta sokáig. De ezek az alkatrészek manapság fillérek. Akkor persze drága volt. Egy cserén jutottam túl, a másodikat már nem vártam meg, beújítottam 40k-ért egy 3100-ra -
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #2976 üzenetére
így van.
Pedig nekem tetszenek ezek a tabletek.minolta: az E63 már most is ritka, mikor akartam venni hetekig nem volt használt. Nem is igazán értem miért nem terjedt el jobban. Mindenki a fémre bukik, pedig a műanyag jobb szvsz. Retro viszont jó soká lesz sztem.
bepe79: mér ti mit csináltatok volna végső elkeseredésetekben? Nincs nálam másik teló, a tartalékot otthon hagytam töltőn (1200), meg azzal amúgy se bírnám ki délutánig. Ideiglenes megoldásnak jó volt, mert megjavult.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged