- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stimpy001
aktív tag
válasz
Magnum_ #6374 üzenetére
Ez egyszerűen gyönyörű! Kell ilyen nekem is!
Az a doboz meg LOL! Nem semmi mit művelnek a csipaszeműek....mázli hogy nem akadt fent a vámon, ránéznek a dobozra és a telót soha vissza nem kapod az biztos.
Engem is vár egy csomag a postán, estére lesz egy kis meglepetésem a fórumtársaknak! -
Stimpy001
aktív tag
válasz
SyntaxeError #6362 üzenetére
Végfokosnak tűnik
-
-
Stimpy001
aktív tag
A minap egy ilyen pakk érkezett, 2db. Bosch 908 [link]
Mindkettő gyönyörű állapotban van, az egyiktől megválnék ha valakit érdekel! -
Stimpy001
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #5898 üzenetére
KSparrow kollégával most hétvégén láttunk a piacon egy nagyon régi "tégla" Alcatelt. Sajnos a pontos típusát nem tudom, egyikőnket se nyűgözte le annyira, otthagytuk.
-
Stimpy001
aktív tag
Ebbe valaki nem akar beszállni? [link]
Engem csak a T18 és a 6220 érdekel közülük. És azért vannak érdekes darabok még benne, pl Xelibri -
Stimpy001
aktív tag
LOL, eladó mumifikálódott mobiltelefon:
[link] -
Stimpy001
aktív tag
Leütöttem egy 7600-t, egy burkolat csere viszont ráférne. Ez nagyon gagyi szerintetek?
[link] -
Stimpy001
aktív tag
válasz
pszili8 #5766 üzenetére
Milyen színű a 6510? Én már 1000 éve vadászok egy lilára de egyszerüen beszerezhetetlen
Minoltának van egy karcmentes példánya, egyszerűen gyönyörű! Álmaim telefonja ebben a színben!
Holnapra szervezünk egy piacozást KSparrow kollégával, kívánjatok sok szerencsét és jó kapást! -
Stimpy001
aktív tag
Ma jött egy Siemens S6E.
Annyira nem jön be, így ha valakit érdekel megválnék tőle. Esetleg csere is érdekelhet. Részleteket priviben!
-
Stimpy001
aktív tag
válasz
Magnum_ #5720 üzenetére
Sajnos nem tudok róla semmit, azért kérdeztem.
A 8110-em meg elkeverte a posta...09.06-án adták fel, és annyit sikerült kideríteni hogy 09.09.-én átvette valaki aki tuti nem én voltam. Délután be kell menjek, mert több adatot csak a címzettnek vagy a feladónak adnak ki....hihetetlen....
-
Stimpy001
aktív tag
Lehet hogy lesz egy ilyenem:
Nokia 8148i
Ismeri valaki a típust? GSM 1800-as, tehát működni fog ittfon. Swap-os, tehát vadiúj, csak nincs hozzá akksi és töltő. Vajon a 8110 akksija és töltője jó hozzá?
-
Stimpy001
aktív tag
A metrón ma hazafele jövet a mellettem ülő csajszi egy Golden Arte-t húzott elő a zsebéből és azt nyomkodta. Majdnem kiesett a szemem...ilyet megvesznek emberek?
Kétségtelenül a leggusztustalanabb teló amit valaha láttam...egyszerűen ocsmány! -
Stimpy001
aktív tag
válasz
Pastika #5665 üzenetére
Nem is emlékszem mikor lett meg az első, de nem most volt
Nagyon-nagyon nehezen de azért lehet beszerezni előlapot hozzá, naponta átböngésztem 6 ország eBay oldalait, megmozgattam minden szálat, de megérte!Az utolsónál előbb volt meg a gyári előlap, viszont telefont az istenért sem találtam hozzá. De uton van az utolsó is! Alig várom hogy együtt lássam őket!
Pastika: Melyik színben lesz neked? -
Stimpy001
aktív tag
válasz
Pastika #5660 üzenetére
Nokia 8250
Emlékszem régebben teljesen meg voltam őrülve ezért a telefonért, az összes neten fellelhető kép le volt mentve a gépemre, szinte naponta nézegettem a gsmarenán az adatlapját.
Most 10 évvel később úgy néz ki meglesz az utolsó színvariáció a gyűjteményből. Addig nem is akartam képeket felrakni amíg meg nincs mind az 5 gyári színben. -
Stimpy001
aktív tag
Nekem is lenne egy kérdésem. A minap vettem a 8800-hoz egy scirocco akksit (BL-6x), és nagyon érdekes dolgokat produkál. Nagyon hamar feltöltődik (kb 35-40perc), és bírja kb fél napig, egyik pillanatban fullon van az akksi csík, majd hirtelen kiírja hogy üres az akksi és kikapcsol. Ha ezután kiveszem az akksit, visszarakom akkor bírja még fél napot szinte 0 használat mellett. Az akksi vadiúj, lehet hogy formáznom kellene? Hogyan a legcélszerűbb ezt megtenni? Gondoltam arra is,hogy töltő nem jó, milyen töltővel kellene hivatalosan tölteni?
-
Stimpy001
aktív tag
válasz
KSparrow #5618 üzenetére
Köszi a gratulációkat, sajna még jópár hónap kell hogy elérjem azt a szintem ami a "reboot" előtt volt
KSparrow: Az egy Nokia 3530 [link]
Minolta, Pastika: eBayről rendelem a tartókat, tizesével vagy huszasával lehet venni, egészen pontosan innen: [link]
Én még 14 USD-ért rendeltem, ha jól látom kicsit drágább lett. -
Stimpy001
aktív tag
Kezd megint OFF irányba menni a topic, igaz én kezdtem, sorry. Annyi más N8-E7 téma van, ne offoljuk szét ezt az jó topicot is.
17 alkalmazás egyszerre?
A 8850-en ilyen gondunk nem volt -
Stimpy001
aktív tag
Ennek a 3 telónak kb 1-1.5 éve kellett volna kijönnie, akkor még azt mondtam volna hogy ejha, de ma már semmi extra nincs benne, ezt az elavult Symbiant meg már rég kukázni kellett volna. Remélem magához tér a Nokia, nagyon nem szeretném ha eltűnne a süllyesztőbe mert azért régebben nagyon jó telói voltak...
-
Stimpy001
aktív tag
A 7200 ami szőnyeganyaggal van bevonva? Pár éve volt a kezemben, annyira nem nyűgözött le. Most már ez is ritkaságnak számit? Vagy miért olyan különleges?
-
Stimpy001
aktív tag
válasz
pszili8 #5494 üzenetére
Az iwiwen talált számot hívtam, kicsöngött de nem vette fel, az előbb próbáltam és már ki van kapcsolva. Írtam neki vaterán is, nagyon remélem hogy küldi, különben az ő képével lesz tele az internet hogy mekkora egy gusztustalan féreg. Napiszarra is megy az iwiwes fotója egy jól kitalált sztori kíséretében..
Bosch 509, 607 és 909 (nem S) lesznek eladóak ha minden igaz. -
Stimpy001
aktív tag
Amúgy kicsit túlrendeltem magam, lesz pár eladó Bosch készülék ha valakit érdekel!
-
Stimpy001
aktív tag
Valakinek volt már problémás ügye Vaterán? Úgy néz ki én belefutottam egy csalóba..
Aug 31.-én utaltam neki az árú vételárát, azóta semmi. Emailekre nem válaszol, telefonja ki van kapcsolva. Nem egy nagy érvágás (4000Ft), de akkor is, utálom a szélhámosokat, és szeretném a pénzemért megkapni a vásárolt terméket. Valakinek ötlet esetleg hogy mit lehet tenni? -
Stimpy001
aktív tag
Nagyon pang ma a topic, nincs mit olvasni melóba..
Senkivel nem történt semmi érdekes, senkinek nincs semmi új szerzemény? -
Stimpy001
aktív tag
Tegnap megjött a Bosch 909 Dual S egyenesen Görögországból, majdnem dobtam egy hátast amikor kibontottam a csomagot. Full dobozos a cucc, minden kis bizbasz tartozékával, csuklópánttal,stb., a teló meg full karcmentes.
Majd csinálok róla képeket.
Nagyon rákaptam erre a Bosch designra, ma ezt ütöttem le:
15 eurót csak megért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged