- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsojnt
csendes tag
Én előre egy 12 centis hátulra meg egy 8-as Silent Blade ventit tettem. Az első 12 centist pedig leszabályoztam de nem azért mert a motorja volt hangos, hanem mert a házam kialakitása miatt volt egy kis szélzaj. Silent Blade-ek nagyon karéjjak a 12-es alapban 900-at, a 8-as 1700-at forog, a rögzítésüknél viszont nem árt ügyelni , hogy ne tudjanak rezonálni.
-
Dzsojnt
csendes tag
Legjobb ha a hűtő venti rácsokat kivágod, egyik másik háznál röhej, hogy kábé 20-30 % -án megy át a levegő. Szerintem a legjobb megoldás, ha előre egy 12 centis ventit teszel azt le is szabályozhatod csontig, hátra meg egy 8-ast. A kábel elrendezésekkel még lehet játszani, hogy ne akadályozza a légmozgást. Ha van kellő huzat akkor megoldott a hűtés, és lehet jáccani a procihűtő szabályozásával, esetleg a northbridge passziv hűtésével is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged