- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
bolondgomba
csendes tag
Miért baj ha Flame szaga van ez is hozzátartozik az eredeti kérdéshez miért nem lehet normálisan érvelni az AMD vagy Intel cuccokról???
-
bolondgomba
csendes tag
Bocs a stilusért csak már besokaltam attól hogy a sok AMD-s user azt hiszi hogy ő a király meg amd a rulez holott az a kispénzüek gépe (ez az ATHLON XP-re értem) de nem az a baj hanem ez nem szégyen mert biztos mindenre jó amire használják de ha el kezdesz akár kulturáltan vitatkozni velük a két platformról akkor csak kötekednek és egy normális érvet nem tudnak felhozni az olcsóságon kivül. És ezért egy kicsiz besokaltam.
Erre gy példa: Nforce vs intel 865/875
A tag feltétlen állitotta hogy az nforce jobb mint asz intel és csak ezt hajtotta nyolcadmagával meg az intelt fikázta primitiv módon
Én a következőket mondtam Intel Gigabit lan, SATA, DUAL DDR 400, 4gb ram, 800 fsb stb na egy Nforce ezeket mikor fogja tudni
Ennyi :))) -
bolondgomba
csendes tag
Igaz ami igaz kicsit pongyolán fogalmaztam de ezeb a fórumon nincs szólászabadság vagy cenzura van vagymi???????
-
bolondgomba
csendes tag
MODERÁLVA: A gondolataidat legyél szíves kulturált módon összefoglalni. Ha gondolod, próbáld meg még egyszer. Félreértések elkerülése végett: nem a mondanivalóddal van a gond, hanem a kioktató, ide nem illő stílussal. Köszönöm. -karib
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óvodások homokozója
- PlayStation 4
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest