- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Yettel topik
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Apple Watch
- Beköltöztette az AI-t az iOS az Apple Musicba
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
szokeadam
csendes tag
Szia!
RM2-m van már több éve, illetve egy Boox Note Air 3C egy hónapja kb.
A különbség nagyjából az, amit többen is leírtak már korábban.
Mivel én sokat olvasok és jegyzetelek is, (és elhagytam a Kindle Oasisem...) az volt a koncepcióm, hogy ezt egy szerkezet meg tudja oldani 2 az 1-ben.
A kézírás "élménye" egyértelműen és határozottan jobb a ReMarkable esetében. Viszont a Boox olvasóként jobban funkcionál, sokkal testreszabhatóbb, több egyéni lehetőség van benne, illetve van háttérvilágítás is. A mapparendszerezés a ReMarkable-ben szintén kifinomultabb, de funkcionalitásában a Boox is ugyanaz. A Boox-ot ha csatlakoztatod Drive-ra, automatikusan menti a jegyzeteid.
Szóval én elégedett vagyok a Boox-al, de ha kizárólag jegyzetelni kellene, akkor valószínű maradtam volna a RM2 mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Samsung kuponkunyeráló
- BMW topik
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB & 256GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Lenovo Legion Pro 7 27% Áfás számla
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest