- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
Aktív témák
-
törölt tag
Én nem húzom fel magam. Aki itt felhúzta magát, az ő, az alábbi privátot kaptam tőle:
''ide figyelj te senkiházi sz*rrágó! lehet, neked k*rva anyád szarja a pénzt... szánalmas kis g*ci vagy, aki a ph-ra élvez, ostoba paraszt! nem értesz hozzá, fingod nincs az egészról, aztán meg játszod itt a mestert... nulla a szakértelmed és az értékitéleted... többet nem válaszolok, reagálok, nincs mire, söpredékkel (Veled) nem foglalkozom!''
No akkor először is tegyük helyre a dolgokat:
1., Iróniára, legyen az bármilyen megalázó (ez esetben nem az irónia volt az), számomra nem válasz egy ilyen stílusú anyázó levél. Ezt barátom otthon.
2., Nem értek hozzá, és fingom nincs az egészről. Nos én úgy veszem észre, hogy egyetlen olyan kolléga sem jelent itt meg, illetve nem szólt hozzá, aki ne egy véleményen lenne velem, pontosabban egy véleménye lenne veled. Hogy én nem értek hozzá, az nem kizárt, de nem is valószínű, és ezt csak te állítod, pajti. Nézz körül, többszáz hsz-em bizonyítja az ellenkezőjét. Akivel vitába keveredtem itt eddig, az is konstruktív eszmecsereként értékelte a vitát, te vagy az egyetlen, aki itt anyázik.
3., Apropó, mért privátban anyázol, hm? A PH! alapelvek ott is érvényesek.
4., Világos, hogy ilyen kategóriás kártyát szeretnél kvázi ingyen. Ha már így áll a dolog, akkor alázattal állj a dologhoz, mert érdekes viselkedés az, hogy számodra igen előnyös üzletet akarsz csinálni, és leugatsz mindenkit, aki az orrodra koppint, hogy ''kolléga, az másnak nem jó ám!''.
5., Hogy mért válaszolok még mindig? Azért, mert egy ''bocs'' szócskát nem vagy képes ideírni, holott akárhány ember jön ide, állítja, hogy nincs igazad.
6., A továbbiakban a moderátorokkal egyezkedj.
7., Itt én tartozom bocsánatkéréssel, eszembe nem jutott volna, hogy abszolút kiakadsz egy kis gúnytól. Elhiheted, nem indulatokat akartam benned ébreszteni, a világon semmi okom nem lenne rá. Szóltak finoman, hogy ''érdekes'', amit és ahogy csinálsz. Utána én szóltam szépen, utána csúnyán, majd gúnyosan. Te mindháromszor személyed elleni támadásnak vetted, és privát beszólásokkal válaszoltál. Ahelyett, hogy végigböngészted volna a hardverpiacot, és végiggondoltad volna, hogy esetleg nem hibáztál-e. Sajnos benned ez fel sem merült, ezért azonnal mindent beszólásnak vettél. Sajnálom. Ahogy azt is, hogy ennek a pitiáner dolog anyázásba ment át, aminek aztán végképp semmi értelme.
8., Innen kezdve én nem fogok visszaszólni, felőlem privizhetsz is, kilóra. Hogy most micsinálj? Töröltesd a topicot, és nyiss újat. Ennek akkor van értelme, ha előtte egy picit tudsz csiszolni a hangnemen. Ha nem, akkor úgyis jön majd egy másik emberke, akit szintén anyázni fogsz. Ha anyázni akarsz, akkor ez jó út! De ha VGA-t szeretnél, akkor...
Peace -
-
törölt tag
''elég szánalmas életed lehet, ha már ennek is tudsz örülni!!! vicc vagy, semmi több!!!''
Nah, újabb csemege!
Hát, én a kis dolgoknak is tudok örülni, ezért az élet vidám! Hogy ki a szánalmasabb, az, aki jót röhög azon, hogy egy nagypofájú újoncot kiraknak, vagy az, akinek nincs 4000 forintja egy ilyen VGA-ra, ezt mindenki döntse el maga.
Te tényleg... adjak kölcsön? -
törölt tag
válasz
asdf-jklé #30 üzenetére
Hogy az üzenet privát, vagy sem, engem nem érdekel.
Nemtom... lehet, hogy tán nem kéne olyan üziket privátbasn sem írni, amit közösben nem vállalnál fel.
Őszintén szólva elégedetten nyújtóznék, ha tudnám, hogy kiraktak innen téged.
De hogy valami bíztatót is mondjak: Hajrá! -
válasz
#64791808 #29 üzenetére
Tegnap volt az Aproneten 2000-ért egy 32MB és 2500-ért egy 64MB-os GF2 Ti, de persze mire odatelefonáltam, vitték egyben. Nem is tudom, miért vágtak rá úgy, mint gyöngytyúk a t@konyra...
Viszont ebben az a legszebb, hogy jönnek a sehonnani bitang emberek, és ezek után erre hivatkozva akarnak sz*ré-h*gyé vásárolni ilyen kártyákat. Hehe. -
törölt tag
''nézz körül jobban, másutt is, pl. apróneten, aztán okoskodj szerintem!!!
szóval, mesterkém, ne verd a nyálad, nincs mire''
Kedves Kolléga,
mért privátban írsz? Mért nem ide?
Egyébként hadd kérdezzem meg: mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
De tudod mit? Én szurkolok neked, hogy találj ilyen vga-t, ennyiért, ezzel a stílussal. Komolyan. -
-
Dryman
őstag
''asdf-jklé
(újonc)
gondolom a 7000-esedért 10.000 ft lenne számodra reális... ezért nem válaszoltam!!!
asdf-jklé
(újonc)
el vagy szállva magadtól, senior-kám...
mert ide irogatod a hülyeségeid, attól még nem vagy szakértő!!!
ennyit rólad és az egész csürhéről!''
És még van pofája sértegetni a másikat/másokat!
Nem alacsonyodom le a tisztelt topiknyitó szintjére, főjjön csak a saját levében, ha már így alakult....
És utolsósorban nem a senior tagság jelenti itt a PH-n az elismerést, és egymás közötti megbecsülést, hanem a ténylegesen lebonyolított üzletelések száma, azok korrektsége, valamint a személy megnyilvánulása egy adott adok-veszek kapcsán......
Ha jó az összképi megítélése a tagnak, akkor nem kell reklám sem neki sem a topikjának, mert megy az magától....
És ezzel vagyunk így egy páran a tisztelt topiknyitóval ellentétben!
[Szerkesztve] -
törölt tag
Kedves Kollégák!
1500-2000 forintos árban kb az AGP-s S3 Trio 3D-k vannak, tessék bemenni egy PC-bontóba, 1500-at ADNAK érte, 2500-ért lehet megkapni, tehát kéz alatt 1500-at ér kb.
Egy Geforce 2 Titanium legalább 4-4,5k-t ér.
Tehát a topicnyitó kollégának azt mondom, hogy ha már kvázi ingyen akar régi vga-t kapni, akkor alázattal álljon a dologhoz, ne ekkora pofával, mint a bécsi kapu.
Szerintem itt többen nagy küzdelmek árán mentették meg a kollégát egy picsábaelhajtástól, köztük én is. Ugyanis egy üzletkötés így zajlik: mindkét fél mond a termékre egy árat. Ha a kettő közelít egymáshoz, akkor boltolás, ha nem, akkor az a kérdés, ki mennyire kompromisszumképes. Ha az árak még így is eltérnek egymástól, akkor a felek meghajolnak, és közlik a másikkal, hogy sajnos a boltolás elmarad.
Ezt azért írtam le, hogy ragadjon a kollégára egy kis kereskedői kultúra is, hátha továbbra sem küldik el a büdös francba.
Tiszteletem. -
-
Dryman
őstag
Ha gyűjteménybe szánja a kártyákat akkor is kezdő lehet az emberke,majd rájön hogy egy ritka és tudásban nem is biztos hogy a legerősebb VGA-ért igen is sokat kell áldoznia, de ez a felállás hogy ólcso pénzért hozzájutni, és még osztani is az észt, hát nem is tudom had ne nyilatkozzam!
Pláne úgy hogy még egy válaszra sem méltatja első hsz-emben leírt ajánlatomat!
[Szerkesztve] -
Kedves régebbi Fórumtársaim!
A topicnyitó újonc számára a ''reális'' ár a mi számunkra a ''sz*ré-h*gyé'' kategóriába tartozik, szerintem nem érdemes vele vitába szállni. Aki el akarja kótyavetyélni a VGA-ját, az adja el nagyrabecsült asdf-jklé újoncnak, aki meg tisztában van vele, inkább kerülje el ezt a topicot.
És mindezt nagy önmérséklettel írtam. -
djkay
senior tag
hello!
Kajak nem értek hozzá,de van 1 Geforce 2 MX 400asom Rca-s tv outtal. 64 Mb os. többet nem tudok, régóta megvan épp most cserélem le. ha érdekel privátban irj..de ne hülyeséget
-
asdf-jklé
csendes tag
GeForce 2-esek közül egy emelkedett ki, a többi lényegében ugyanazt tudta...
Gainward vVIDIA GeForce2 Ti/500 Golden Sample -
Dryman
őstag
Hát még a ProHardveres nyereményjáték fődíjául kapott Elsa Gladiac A660GT AGP-s kártyácskám.....mégis csak Elsa, és egy laza tuningal vígan szaladgál 500/900 helyett 600/1120-on....az Elsa mindíg is minőségi ramokkal szerelte kártyáit, össze sem lehet hasonlítani egy Inno 3D-vel.....
-
cskamacska
addikt
válasz
asdf-jklé #10 üzenetére
Sorrend: GTS, Pro, Titanium, Ultra[link]
Megemlíteném még hogy az oldalon található egy relatív összehasonlítása is a csipeknek mely(szerintem) meglepően pontosan hasonlítja össze a különböző generációk kártyáinak teljesítményét.
Ugyanakkor nem nagyon kapni Ti, illetve Ultra változatot
[Szerkesztve] -
asdf-jklé
csendes tag
válasz
frostblade #15 üzenetére
volt anno savage 2000-em, 2k-t nem ér már bocsi, geforce 1 szinten van, driver-ek bugosak
elsa válogathatja a ramjait, ha nem gyorsabb, nem igazán érdekel... -
Dryman
őstag
Eradeti build by ATI 7000-es videókártya 32M DDR rammal tv-kimenet és DVI is van rajta, de előre jelzem hogy nem kotyvetyélem el, korrekt normális árat kérek érte ajánlani!
-
asdf-jklé
csendes tag
a sok szakértőnek itt egy táblázat... utána okoskodjon!
-
asdf-jklé
csendes tag
az a Te véleményed...
Pro és GTS egyszinten, aztán Ti!!!
és ez nem vita tárgya, hanem tény!!! -
asdf-jklé
csendes tag
miért, mennyit képzeltél a gf2-ért, mikor gf2 ti mostanában 2k-t ér??? ébresztő!!!
-
danilla
őstag
Hali! Van itten nekem egy geforce 4 mx440 64 mb-os. Ha kell viheted
mond mennyit ér meg neked?
[Szerkesztve] -
asdf-jklé
csendes tag
geforce 2-ért 2000 huf-ot, a savage 2000-ért 1500-at tudnék adni...
-
asdf-jklé
csendes tag
Az alábbi típusok közül bármelyik érdekel, reális áron:
- GeForce 2 MX/Pro/Ti,
- GeForce 3 Ti,
- Radeon 7000/7500/8000,
- Diamond Viper II (S3 Savage 2000),
- S3 Savage 4,
- esetleg GeForce 4 MX440.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- eBay-es kütyük kis pénzért
- One mobilszolgáltatások
- Mozgásban a Terminator 2D: NO FATE
- Fujifilm X
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest