Keresés

Aktív témák

törölt tag

válasz Yutani #34 üzenetére

Én nem húzom fel magam. Aki itt felhúzta magát, az ő, az alábbi privátot kaptam tőle:

''ide figyelj te senkiházi sz*rrágó! lehet, neked k*rva anyád szarja a pénzt... szánalmas kis g*ci vagy, aki a ph-ra élvez, ostoba paraszt! nem értesz hozzá, fingod nincs az egészról, aztán meg játszod itt a mestert... nulla a szakértelmed és az értékitéleted... többet nem válaszolok, reagálok, nincs mire, söpredékkel (Veled) nem foglalkozom!''

No akkor először is tegyük helyre a dolgokat:

1., Iróniára, legyen az bármilyen megalázó (ez esetben nem az irónia volt az), számomra nem válasz egy ilyen stílusú anyázó levél. Ezt barátom otthon.

2., Nem értek hozzá, és fingom nincs az egészről. Nos én úgy veszem észre, hogy egyetlen olyan kolléga sem jelent itt meg, illetve nem szólt hozzá, aki ne egy véleményen lenne velem, pontosabban egy véleménye lenne veled. Hogy én nem értek hozzá, az nem kizárt, de nem is valószínű, és ezt csak te állítod, pajti. Nézz körül, többszáz hsz-em bizonyítja az ellenkezőjét. Akivel vitába keveredtem itt eddig, az is konstruktív eszmecsereként értékelte a vitát, te vagy az egyetlen, aki itt anyázik.

3., Apropó, mért privátban anyázol, hm? A PH! alapelvek ott is érvényesek.

4., Világos, hogy ilyen kategóriás kártyát szeretnél kvázi ingyen. Ha már így áll a dolog, akkor alázattal állj a dologhoz, mert érdekes viselkedés az, hogy számodra igen előnyös üzletet akarsz csinálni, és leugatsz mindenkit, aki az orrodra koppint, hogy ''kolléga, az másnak nem jó ám!''.

5., Hogy mért válaszolok még mindig? Azért, mert egy ''bocs'' szócskát nem vagy képes ideírni, holott akárhány ember jön ide, állítja, hogy nincs igazad.

6., A továbbiakban a moderátorokkal egyezkedj.

7., Itt én tartozom bocsánatkéréssel, eszembe nem jutott volna, hogy abszolút kiakadsz egy kis gúnytól. Elhiheted, nem indulatokat akartam benned ébreszteni, a világon semmi okom nem lenne rá. Szóltak finoman, hogy ''érdekes'', amit és ahogy csinálsz. Utána én szóltam szépen, utána csúnyán, majd gúnyosan. Te mindháromszor személyed elleni támadásnak vetted, és privát beszólásokkal válaszoltál. Ahelyett, hogy végigböngészted volna a hardverpiacot, és végiggondoltad volna, hogy esetleg nem hibáztál-e. Sajnos benned ez fel sem merült, ezért azonnal mindent beszólásnak vettél. Sajnálom. Ahogy azt is, hogy ennek a pitiáner dolog anyázásba ment át, aminek aztán végképp semmi értelme.

8., Innen kezdve én nem fogok visszaszólni, felőlem privizhetsz is, kilóra. Hogy most micsinálj? Töröltesd a topicot, és nyiss újat. Ennek akkor van értelme, ha előtte egy picit tudsz csiszolni a hangnemen. Ha nem, akkor úgyis jön majd egy másik emberke, akit szintén anyázni fogsz. Ha anyázni akarsz, akkor ez jó út! De ha VGA-t szeretnél, akkor...

Peace

• Dryman

őstag

válasz Yutani #23 üzenetére

Ha gyűjteménybe szánja a kártyákat akkor is kezdő lehet az emberke,majd rájön hogy egy ritka és tudásban nem is biztos hogy a legerősebb VGA-ért igen is sokat kell áldoznia, de ez a felállás hogy ólcso pénzért hozzájutni, és még osztani is az észt, hát nem is tudom had ne nyilatkozzam!
    Pláne úgy hogy még egy válaszra sem méltatja első hsz-emben leírt ajánlatomat!

[Szerkesztve]

Aktív témák