Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Kotvanyovics #98 üzenetére
Mi fittness beallitas: Email értesítés BE.
Van ugyebár az Mi Fittnessben az értesítések Egyéb sor (lista legalján) amit ha bekapcsolsz, akkor a telefonodrol minden olyan értesites megerkezik aminek van engedelye a telod beallitasaiban ertesitest kuldeni.Androidon ez nincsen.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
marina2419 #97 üzenetére
En sem latom semelyik app szoveget az oran, csak annyit, hogy jott valami.
-
Kotvanyovics
kezdő
válasz
marina2419 #97 üzenetére
Nálam is megjelent az email szövege.
iphone 15.
Mi fittness beallitas: Email értesítés BE.
Van ugyebár az Mi Fittnessben az értesítések Egyéb sor (lista legalján) amit ha bekapcsolsz, akkor a telefonodrol minden olyan értesites megerkezik aminek van engedelye a telod beallitasaiban ertesitest kuldeni.
viszont ugyebár az ertesitesek ugy epulnek fel, hogy van egy TITLE és van egy BODY része.
Szerintem a Mi fittnessben az ertesiteseknél ha nincs dedikált sora annak az appnak (pl: Gmail) aminek a BODY részét is meg akarod kapni, akkor a pl a Gmail csak az Egyéb értesítéseken keresztül fog tudni üzenni az órára. És ez meg csak a TITLE része lesz az értesítésnek.
de ez csak tipp :-)
Szerintem annyi a trükk, hogy ne a Gmail appot használd emailezésre hanem az iphone gyári Mail alkalmazást és így meg fog jelenni a full email a telón.Btw, ma jött meg az óra.
AW 7et váltom vele. AW sokkal profibb, de a 10edét nem használom annak. Ez a Redmi meg akkubajnok ez már most látszik. A kijelzoje tenyleg nagyon rendben van. Meg ugy az egesz. Ennyi penzert meg plane.Amugy alin sokkal több szijjat talaltam, mint temun.
Btw, van egy eladó AW 7 fekete 41mm 89%-os akkuval, szuper állapotban, jopar szijjal ha esetleg valakit erdekel
-
marina2419
csendes tag
Milyen beállítást használsz? (Mert nálam az órán azt tudom beállítani, hogy akarok e Gmail értesítést vagy sem, más bővebb beállítási lehetőség nincs). Azt egyébként nem tudom elképzelni, hogy a Mi Fitness alkalmazás ios-en és androidon ekkora fícsörben eltérne egymástól.
Most már egyre jobban kezdni bökni a csőröm ez az email ügy... -
dolon75
senior tag
#71 kicsit elsikkadt, hátha most...
bekapcsolt GPS mellett meddig bírja? egy 8-10 órát, azaz egy kisebb kirándulást végig tud követni?
a megtett út exportalható valahogy? -
Jack Oneill
veterán
válasz
marina2419 #92 üzenetére
Lesz idom, majd megvizsgalom a dolgot, csak gyerek mellett ez odebb van 🤣
-
marina2419
csendes tag
válasz
Jack Oneill #91 üzenetére
Az akkuval én is meg vagyok elégedve, csak ez a retek email zavar
-
Jack Oneill
veterán
2 eszrevetel.
1. A szinkronizacios hiba felirat megoldódott, mar azt irja, szinkronizalva.
2. Egesz napos hasznalattal 1% energia fogyott . Ez kivalo. -
marina2419
csendes tag
válasz
Jack Oneill #88 üzenetére
Engem nagyon zavar, mert elsősorban azért vettem ilyen nagy kijelzős órát, hogy tudjam olvasni az üzeneteket, emaileket.
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok,
Használja valaki iPhone-al? Tavaly egy rövid ideig volt Mi Band 8-am, de ott voltak konnektivitási problémák (16-24 óra után eldobta a kapcsolatot, újra kellett indítani a BT-t, és akkor ment újra rendesen) ezért végül Apple Watchra váltottam.
Kérdés, hogy ez most javult ilyen téren? AW esetén nagyon meguntam, hogy naponta kell tölteni, nincs erre "energirám".
-
Jack Oneill
veterán
válasz
marina2419 #87 üzenetére
Na ez engem is erdekelne, mert nekem is csak azertesites van, hogy jott email, de elolvasni nem tudom. Nem zavart, mert telefonon szeretem ezeket kezelni, de ra szeretnek jonni, miert van így.
-
marina2419
csendes tag
Sziasztok!
Beszereztem egy Xiaomi Redmi Watch 4 okosórát és ugyan átjönnek a Gmail értesítések, de csak az email küldőjének nevét és a tárgyat látom, de az email szövege nem jelenik meg. Be lehetne állítani, hogy a szöveg is jelenjen meg? Vagy ez ennyit tud? Az nagyon szomorú lenne ekkora batár kijelzőnél... -
a.t.t.i.
senior tag
Temuról már meg is jött,minőségibbnek érződik mint a gyári
https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099544684685&_x_ns_irclickid=R3uS8VQK8xyPRHexNSzC9WouUkH1kyQFSyJwTk0&_x_ads_account=18350&_x_ads_id=1580294&_x_ns_iradname=Online%20Tracking%20Link&_x_ns_iradsize=&_x_ns_prodsku=&_x_ns_irmptype=mediapartner&_x_ns_sharedid=17&_x_ns_ts=1707997895157&_x_ns_randint=504806&_x_ns_adtype=ONLINE_TRACKING_LINK&_x_ns_irmpgroupname=%22monica.zhu%22&_x_ads_channel=impact&_x_ns_mp_value2=&_x_ns_mp_value3=&_x_ns_irmpname=Fly%20Media%20Pvt%20Ltd&_x_ns_irpid=1216682&_x_vst_scene=adg&_x_campaign=onlinetrackinglink&_x_sessn_id=tdvgzyhokv&refer_page_name=bgt_order_detail&refer_page_id=10045_1707997924078_gk6zrn2ss9&refer_page_sn=10045 -
Ha valaki lát hozzá nylon szíjat, kérem jelezze.
-
Jack Oneill
veterán
-
Delfanboy
csendes tag
Tetszetős óra! Kár az NFC-ért....
Rég volt már okos órám, főként, mert baromira merült a folytonos szinkronizálás miatt a telefon. Most mi a helyzet e-téren? -
juuzer
addikt
válasz
Victoryus94 #3 üzenetére
Nekem 1 esetben tök hasznos: jön a futár és nincs nálam a telefon. Az esetek többségében óráról szoktam felvenni a hívást. Azt hittem, hogy nem fogom használni, de ilyen esetben tényleg általában az órán szoktam felvenni a hívást.
-
juuzer
addikt
válasz
scyllarus #67 üzenetére
Fura, én inkább a fordítottját láttam. Igaz mondom én csak Huawei Healthet használtam, de azt sokáig. Azt vettem észre, igaz a Mi Fit-tel (Zepp Life-fal) összevetve, hogy több fejlesztés ment bele az évek alatt.
Igaz nekem csak monitorozásra meg sportra kellett, az értesítések nálam nagyon másodlagosak-harmadlagosak voltak.
De persze személyes tapasztalatod van velük, szóval simán elfogadom, mint tényt.
-
morze
kezdő
válasz
TechMagneTic #39 üzenetére
-
persil
nagyúr
válasz
Victoryus94 #3 üzenetére
"milyen valós szituációban kényelmesebb az órába beszélni"
Tizenket millio esetet tudna pedig mindenki felhozni, aki "beszelt mar az orajaba". Myilvan nem a telefon helyett tesszuk ezt, amikor azzal is lehetne.
-
dolon75
senior tag
sziasztok, már használók!
bekapcsolt GPS mellett meddig bírja? egy 8-10 órát, azaz egy kisebb kirándulást végig tud követni?
a megtett út exportalható valahogy? -
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet
Kollégámnak ajánlom is ,a mi band 5 -e,kezd "elfáradni ".
-
Jack Oneill
veterán
Mindenképp beszamolok rola. Egyelore Lassan 1 napja hasznalom, ejszakara levettem, foleg gyerek miatt, mert nyomogatni akarja 🤣 Tegnap 70% volt elso hasznalatkor, most 61%. Beszeltem rajta parat, meg nyomogattam, szamlapokat cserelgettem stb. Szerintem nalam lazan meglesz 10-14 nap.
-
juve600
nagyúr
válasz
Jack Oneill #57 üzenetére
akku idő lenne érdekes,hogy mennyit bír
-
morze
kezdő
Jó lesz ez, főleg ha kiderül mennyiért adnak hozzá egy rendes szíjat.
-
Montanaxy
aktív tag
GTR 2e-vel meg vagyok elégedve 2 éve, de ez is tetszik. Ugyanannyiba kerül, mint az 2 évvel ezelőtt volt.
-
Skillet
addikt
Melyik Huawei ad hasonló, vagy jobb összképet olcsóbban, vagy akár ilyesmi áron?
Nekem alapvetően jobban bejönnek a Huawei karkötői, mint a xiaomi karkötői. De órában passz. Most váltanék elvileg Huawei Band 8-ra, de az órákat is nézem... Huawei-ből nem tudom melyiket lenne érdemes. -
Predatorr
őstag
válasz
Victoryus94 #3 üzenetére
Mondjuk zuhany alatt,vagy a retyón.😁 90%, h ott hívnak.
Esetleg böszme hidegben, az utcán. Nekem Xiaomi Watch S1 van most, ennél kicsit jobb, de utcán is tfonáltam már vele.
-
Jack Oneill
veterán
Na par oraja rajtam van az ora. Eddig csupa jokat tudok elmondani. Huawei watch gt2 utan mindenkepp elorelepesnek erzem, kinezet, kijelzo meret, kepminoseg teren. Kényelmes, szep, gyorsan reagal es alig merult a belakas, ismerkedés alatt 4%ot. A telefonos alkalmazas nagyon korrekt, de a tesztben szereplő hiba itt is megvan, miszerint nem tortent meg a szinkron felirat fogad, mikozben a menuben azt irja, hogy szinkronizalt es valoban igy van, szinkronizalt mindent. A beszelgetes tiszta, ertheto oda vissza, viszont nem jegyzi meg a beallitott beszed hangerot, ezzel meg baratkozom. Nappal a szabadban gyonyoru a kijelzo, lathato stb. Picit lassal reagal a kornyezeti fenyre, de ez elhanyagolhato.
-
válasz
janeszgol #46 üzenetére
Ha online rendeled, van időd tesztelni.
Én is a Fit 3-at vártam, de kb. ugyanazon az áron ez biztosan jobb választás.
Nekem is szükségem van egy másik órára, ami a Samsung GW mellett jóvál tovább bírja egy felttöltéssel. Szép a dizájn, minőségi darabnak tűnik.
Majd lecsekkolom élőben, de nem hiszem, hogy csalódnék. -
M@cika
őstag
Valamikor olyan 5 éve volt egy alsó kategóriás filléres "okosórának" minősített kütyüm. Már azzal is működött a telefonálás. Az épületben másik helységben volt a telefonom és simán beszéltem az órán.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Jack Oneill #51 üzenetére
A 4-es széria már magyar, de nekem, ahogy írtam, 3-as van, amiben sajnos még nincs és szerintem már nem is lesz.
-
Jack Oneill
veterán
Jaj csodaszep az ora, nagyon tetszik. Es elso frissites utan magyar lett. Megnyugodtam.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
SkyLine3000 #50 üzenetére
Mondom, en csak abbol indulok ki, hogy a vasarloi velemenyeknel irja az ember, hogy frissites utan magyar lett, de alapbol nincs benne magyar nyelv. Ma kiderul...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Sokkal többet tud a Redmi filléres GPS órája, mint amit az ára sejtet.
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple Watch Surf Blue Sport Loop - 38/40/41MM
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Kb 1 hetes és makulátlan Apple Watch S10 46mm Alu GPS+ Spigen tok (2év gari) BESZÁMÍTOK!
- Apple Watch Ceries 7 (GPS+Cell.) 45mm alu
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest