- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
2019-től a Xiaomi saját, különálló márkaként vezette be az új Redmi modelleket.
A téma címében szereplő 2 típus alapvetően azonos hardverrel készült. Előbb a Note 8 (röviden RN8), majd kicsit később a Note 8T (röviden RN8T) jelent meg. Bizonyos információk szerint ezt a modellt szánták európai használatra.
Kicsit ellentmond ennek, hogy a Note 8-nak is van Global verziója, tehát nem csak sajátpiacos értékesítésre készült. Ennek ellenére vigyázni kell a verziókkal, mert van "Global" és "Global ROM"-os verzió is a boltokban. Alapvető különbség köztük, hogy ha csak Global ROM-os, akkor nincs benne a - Magyarországon szükséges - B20 csatorna támogatása. Enélkül - főleg vidéken - gond lehet a telefonálással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Én már nem használom a Mi fiókomat mert a tárcsázó meg az sms is google cucc így nem sok értelme maradt a Mi fióknak ott a jegyzetek mentése maradt.De közben az is átjött a google jegyzetekbe szóval így még feleslegesebb a Mi fiók.Viszont sms meg híváselőzmények mentésére ezt használom,mert ezt a google sajnos még nem oldotta meg,egy kis trükkel minden sms-t meg híváselőzményt vissza lehet vele állítani.
-
Pityu.
nagyúr
És nem tudsz másképp belépni mondjuk gépen a Mi fiókodba?Meg lehet még neki adni email címet is meg valami Mi accountot ha ezek be vannak állítva akkor gondolom pl email címen keresztül kérne azonosítást aztán mondjuk bent beállításokban biztos át lehetne állítani másik telefonszámra.
-
hwswinfo
lelkes újonc
Ja hát egy note 4-hez képest csillagos ég sebességben
Volt note 4-em valamikor 3 éve, aztán A1-em, MI note 3-am, pocophone stb., most note 8-am van. A pocophone telefonom azért elég pörgős volt a snapi 845-el, ebben a 665-ös kicsit lassú az után..de muszáj volt vennem másik telefont, mert a poco érintőképernyője már szórakozott és volt más gond is vele.
Lényeg minden napos használatra elmegy, szeretem, de volt már gyorsabb telefonom :-)
A HDR képeket én csak napközben használom, mert akkor van elég fény és gyorsan végez a képpel, félsötét sötétben HDR nélkül fotózok, mert atom lassú lenne.
A többit értem..
+ Szerethető telefon nagyon tényleg. Nem tepsi péklapát, azért is választottam most ezt a pocophone után, még ha lassabb is. -
hwswinfo
lelkes újonc
Ez nem újdonság. Az értesítési led az összes xiaomi telefonon évek óta fehér, én már megszoktam, több xiaomim is volt.
Nekem az nfc pont nem hiányzik, az értesítő led viszont igen, hogy lássam, ha jön valami, és látni azért.
Én úgy vittem át az sms, jegyzeteket hívásnaplót nemrég, hogy Mi fiókba felszinkronizáltam előzővel, és onnan leszedtem a mostanira, és áttette egy az egyben. Ha sajnos külföldi számod van pláne ami le van tiltva, akkor ennyi.
Amúgy jó választás volt, én imádom, igaz néha kicsit lassú, főleg HDR fényképek készítésénél várni kell, vagy akad kicsit appok váltásánál stb. de Teljesen jó kis telefon ár/érték arányban.
-
kisspall
aktív tag
A 8T-nek van egy külön topikja is, ezért billenhet itt a sima 8 felé a hozzászólások aránya. Amik meg persze többnyire valami problémával foglalkoznak, kevesen ínak olyat, hogy minden OK, teszi amit kell.
Én konkrétan nem tapasztaltam olyan hibát, ami szót érdemelne.
A bluetooth lassítja a letöltést, de nem annyira, hogy már szakadozzon egy audiostream. A tuti megoldás erre pedig a két sávos router. 5GHz-es wifivel már eleve gyorsabb a letöltés és a bluetooth zavaró hatása sem jelentkezik.
A vakuledet említhetem esetleg. Az gyenge és a színe sem jó. De az ugyanolyan a két készüléken.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Vicces képek
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest