- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One UI zápor esett a hétvégén
Új hozzászólás Aktív témák
-
n2066
tag
Én a OnePlus Nord 3 CE lite 5G verziót vettem, nem a "csúcs szerű" Oneplus Nord 3-at, mivel akciós volt 69 ezer pénzért Alzán így nagyon megérte nekem. Csak a fentebbi post-ban nem írtam ki a teljes nevet, mert jó hosszú :-), bocsánat nem akartam senkit megtéveszteni, elnézést.
Amúgy ez a OnePlus Nord 3 CE lite is szuper nekem, amire kell, gyors, masszív, jó a szoftvere, ahogy az előbb már taglaltam. 60-70 ezer Ft felett pénzt nem adok ki sose telefonra, ez alapelv nálam. De a Redmi 12-hez képest másik univerzum számomra. Lehet a Xiaominál a 4 GB Ram volt a gyenge láncszem. De a HyperOS féle parasztvakítás nemigen testreszabható, korlátolt, nem jött be abszolút.
Pl. nekem az hogy háttér váltással és háttérnek megfelelő kivont színekkel változzanak azikonok és az egyes widgetek (Google Pixel mobil szerűen), alapkövetelmény, nagyon bírom a Material You új design-t. A Xiaomi-nak sajna nagyon ótvar megoldása van, azaz semmi ilyen nincs benne, mókolni meg szoktam, nem is szeretek. Legszívesebben Pixel 8 vagy 8a-t vennék, de csillagászati áron vannak. Örökre esélytelen marad.
Fiamnak Redmi Note 13 -a van, és az nagyon jó és gyors. Igaz Ő vette magának, 95 ezer pénz volt akcióban kb 2 hónapja egy sima online GSM boltban XXL Gsm, asszem. Neki bejön, nekem nem...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Itt a Redmi Note 12-es széria alapmodelljének a tesztje. Élhető telefon, de figyeljünk, mert nem mindegyikben van NFC.
- Eredeti játékok OFF topik
- LibreOffice topik
- Saab, Volvo topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Destiny - PlayStation 4 / Xbox One / PlayStation 3 / Xbox 360
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest