- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csutak1969
újonc
Sziasztok!
Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy a redmi pro 10 telefonomat, ha a laptopom 3.1 usb-c csatlakozójával kötöm össze akkor csak a töltés működik. A port jó mert a redmi note 7 telefonom egyből fel ajánlja a fájl átvitel lehetőségét. Már próbáltam több type-c kábelt, de akkor is csak a töltés működik és nem ajánl fel semmi mást. A telefon azt írja az usb menüben, hogy nincs csatlakoztatva. A sima usb porttal működik, csak a type c-vel nem. A másik kérdésem, az always on diplay értesítési animációk sem működnek. Ezek csak dísznek vannak a menüben vagy az én telefonom, hibás? Youtubon nézetem bemutatókat, teszteket az értesítési animációról, de ott pont csak a funkciót mutogatják a menüben, de az élő teszt elmarad, hogy valóban működik e vagy sem. Már több szervizzel is beszéltem, de nem tudtak segíteni egyik problémában sem, ha esetleg a pár millió felhasználóból van még valaki akinek feltűnt ez a probléma akkor kérem írjon
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hálózati / IP kamera
- Jogász topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- sziku69: Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- BestBuy topik
- No Rest for the Wicked
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 Pro - 128 GB - kék (302), Újszerű állapot, 10000.- Ft ajándék, garanciával!
- Google Pixel 10a 128gb - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Google Pixel 10 Pro 128gb - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra - 256 GB - fehér (306) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple MacBook Air 13 M3 (2024) 16GB / 512GB Midnight
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest