- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
csutak1969
újonc
Sziasztok!
Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy a redmi pro 10 telefonomat, ha a laptopom 3.1 usb-c csatlakozójával kötöm össze akkor csak a töltés működik. A port jó mert a redmi note 7 telefonom egyből fel ajánlja a fájl átvitel lehetőségét. Már próbáltam több type-c kábelt, de akkor is csak a töltés működik és nem ajánl fel semmi mást. A telefon azt írja az usb menüben, hogy nincs csatlakoztatva. A sima usb porttal működik, csak a type c-vel nem. A másik kérdésem, az always on diplay értesítési animációk sem működnek. Ezek csak dísznek vannak a menüben vagy az én telefonom, hibás? Youtubon nézetem bemutatókat, teszteket az értesítési animációról, de ott pont csak a funkciót mutogatják a menüben, de az élő teszt elmarad, hogy valóban működik e vagy sem. Már több szervizzel is beszéltem, de nem tudtak segíteni egyik problémában sem, ha esetleg a pár millió felhasználóból van még valaki akinek feltűnt ez a probléma akkor kérem írjon
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 98% akkuval!
- iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest