Új hozzászólás Aktív témák
-
csutak1969
újonc
Sziasztok!
Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy a redmi pro 10 telefonomat, ha a laptopom 3.1 usb-c csatlakozójával kötöm össze akkor csak a töltés működik. A port jó mert a redmi note 7 telefonom egyből fel ajánlja a fájl átvitel lehetőségét. Már próbáltam több type-c kábelt, de akkor is csak a töltés működik és nem ajánl fel semmi mást. A telefon azt írja az usb menüben, hogy nincs csatlakoztatva. A sima usb porttal működik, csak a type c-vel nem. A másik kérdésem, az always on diplay értesítési animációk sem működnek. Ezek csak dísznek vannak a menüben vagy az én telefonom, hibás? Youtubon nézetem bemutatókat, teszteket az értesítési animációról, de ott pont csak a funkciót mutogatják a menüben, de az élő teszt elmarad, hogy valóban működik e vagy sem. Már több szervizzel is beszéltem, de nem tudtak segíteni egyik problémában sem, ha esetleg a pár millió felhasználóból van még valaki akinek feltűnt ez a probléma akkor kérem írjon
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Microsoft Excel topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Autós topik
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest