- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tomcsi23
veterán
Üdv.
Egy tegnapi eseménynek köszönhetően lettem teljesen tanácstalan. Történt ugyanis, hogy haver, aki rendszeresen másolgatja audió CD-it (természetesen, nem haszonszerzési céllal) olykor (kb 25-ből egy) előfordul, hogy recseg. Azonban nem az egész anyag, hanem csak egyetlen egy szám. Viszont az az elejétől a végéig. A többi szám hibátlan.
Alapban win98, plextor 52/24/52A. Aztán lett belerakva egy premium is. Ugyanaz a jelenség. A másolás clone cd egy régebbi, bevált verziójával, 8x olvasás, 4x írás.
Ez még mind mondjuk okés, ráfogtam a gépre. És erre tegnap jött a meglepi, egy másik géppel is lett egy ilyen másolat. XP, premium, többi ugyanaz.
Egy valami volt közös a két gépnél, hogy netezésre is használva volt másolás közben. Ezt eddig nem éreztem problémának, lehet, hogy mégis az?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest