- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Aktív témák
-
Szabó Attila
csendes tag
Annyi a tortenet, hogy egy kolcsonkapott pen drive-rol (fat32) atmasoltam kepeket, zeneket, videokat a hdd-re, ami ntfs. Ezzel persze nem volt semmi gond, de veletlen tonkretettem a particiot, lefuttattam a get data back programot, ami meg is talalt mindent.
De azok a fajlok amik a pen drive-rol vannak, hasznalhatatlanok. A zenek, videok nem lejatszhatok, a kepeket szinten nem tudja megnyitni.
Barmi mas amit helyreallitottam, gond nelkul mukodik, de nekem csak a pen drive-os fajlok kellenenek, abbol is a kepek, mert azok nem az enyemek, es ez igy igen kellemetlen.
A fajlok serules mentesnek tunnek, de megsem tudja megnyitni.Szoval varok barmi otletet, hogy mivel tudnam elohozni a kepeket.
Aktív témák
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Jelszókezelők
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- gerner1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest