Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-D4nO-
tag
Sziasztok!
Na, megtaláltam én is a win7-et és a legújabb realtek drivert, GA-P35-DS3 lapom van.
Teljesen elvesztem. Totál nem értem a program logikáját, eddig XP-m volt és ott tök normálisan ment az egész szépen szólt. Itt most az a gondom, hogy hátra szeretném bekötni a fejhalgatómat, de azt nem lehet. Ha hátra kötöm csak mint stereo hangfal érzékeli, és kb fele annyi a mély mint xp alatt volt. Nem tudom neki valahogy megmondani, hogy de bizony én hátra dugtam a fülest?
Másik problémám, hogy ilyen fura hangokat ad ki üresjáratban is. Van egy alapzaj, és ha elindítok valami programot, még intenzívebb lesz. Semmi ilyesmi nem volt még tegnap xp alatt.
Tudom hogy iszonyatosan láma vagyok, de tényleg soha nem volt problémám hangkártyával, ezért aztán nem is ástam magam bele soha, ha van ötletetek, légyszi segítsetek.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Playstation 4 GoldHEN 12.02 FW - BD-JB Lapse lemezzel és sok játékkal
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest