Új hozzászólás Aktív témák
-
liti64
csendes tag
Az a napelemes töltő egy sz.ar amit küldenek. Nem ARTIC, pontosabban kapsz egy 1000mAh-s gagyit az eredeti adatokat eltakaró nyomtatott matricával. A matrica az ARTIC C1 specifikációjat tartalmazza ! Szóval a T nem korrekt. Reklamáltam a 1430-on,azt mondták hívnak 1-2 napon belül kb. 1 hete.Most készülök e-mailben is reklamálni, de ezt a mailt fotókkal ilusztrálva 2 helyre is elküldöm (Fogyasztóvédelem). Nagyon kíváncsi vagyok a Fogyasztóvédelmisek véleményére,mert ez megtévesztés és márkanévvel visszaélés.
-
petike2014
aktív tag
Az Y200-nak 1 milliószor szebb képe van és sokkal jobbak a betekintési szögei, illetve az ikon szett is szebb, a szövegek is jobban olvashatóak, DE, a zte-n több belső hely van programok telepítésére (y200-on max 3-4 program vagy 1 játék lehet fenn szinte..., amúgy fullon van), továbbá a ZTE-nek 512MB RAM-ja is van, ahogyan már írtam. A GPS mindkettőben jól működött nálam (igaz én mobilnettel együtt használtam). Tehát ha sokat használod,net,sms,youtube,videó akármi akkor Y200, ha fontos a több program és az elfogadható kamera akkor ZTE. Led egyikben sincs.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged