Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Légből kapott hírünk van képekkel
- iPhone topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
Bizony, hogy nem jöhetsz ki jól ebből. Én pl olyan helyen dolgozom ahol nonstop kell a netet használnom, otthon megint csak ott a világháló. Viszont szeretem a praktikus eszközöket amik sok mindenre jók és nem kell egy szatyornyi kütyüt hordanom magammal ha zenét hallgatnék navigálnék stb stb...nem részletezem tovább. Ugyanakkor utálnám is magamat, ha valahol pl csak azért nem tudnék megnézni egy fontos infót, pl egy településről ahol családi kiránduláson vagyok, mert nincs nálam egy nyamvadt cucc amin elérhetem a világhálót hétvégén amikor ugye se könyvtár se egyéb inoformációs hely nincs nyitva ahol az egyszerű túristát eligazítanák. Hát röviden ennyi

Nyilván ebből vágod is, hogy nem 15-6 éves kis suttyó vagyok aki ezen az 5 centi képátlón akar full HD műsort nézni meg csicsa grafikás játékot játszani 24 colos monitor helyett

Ui.: én meg azokat nem tudom megérteni akiről a végén írtam 2 sort...szintén nem vita alapnak szánom csak egy kis fricskának és nem kell komolyan venni :

-
G4B
csendes tag
"...akinek 3-4 napot kibír az aksi annak minek okostelefon?"
Egyetértek, én is pont ezen gondolkoztam. Kikapcsolt adatkapcsolattal pont a lényeg veszett el.
Nem kapod meg a maileket, nem vagy elérhető gtalkon, viberen...
Ennyi erővel úgy is lehetne csinálni, hogy folyton kikapcsolva tartom a telót és csak akkor kapcsolom be, amikor telefonálni akarok, vagy netezni, így például a Blade-em hetekig bírja.
Zseblámpára hack: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stwalkerster.android.apps.strobelight
Ha rövidre állítod az Off-ot és hosszabbra az On-t, akkor már-már folyamatos fényt kapsz.

-
w333
félisten
Én is használom a telefont rendesen, facebook, böngésző, gmail, időjárás, telefonálás stb. és nekem is nagyon jól bírja az akksi pl. jelen pillanatban 31 órája vettem le a töltőről és még van 65%

Ha esetleg az megnyugtat hogy régebben Moto defy ugyanilyen használat után kb.20% volt az akkuból ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest