Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Keeperv85

nagyúr

válasz w333 #13914 üzenetére

Jup.

Most jöttem a szerviztől. Jó fej srác volt, gyakornok lehet, mert eddig nem láttam. Vagy egy órát ült a szopórolleren, mindent elkövetett, hogy mentse a menthetőt. hát nem ment persze.

Közben még a papírokat csinálták, elbeszélgettem vele:

A T jóváhagyta a B05-ös és a B06-os szoftvert is. Meg is mutatta, ott van a szervizes gépeken, ám sajnos nem telepíthető formában. Mondtam neki, hogy jó lenne, ha véletlen rajta felejtené az SD-n, de sajnos nem merte.

Ezen kívül megmutatta, hogy tud olyat a szoftver, amit a Samsung telók: van benne számláló. Sőt! nem csak ebben van. Szinte minden más típushoz is jó. A ZTE-nél nem kell nézni -még-.

Elmondta, hogy most hónap végéig még cserélnek, DE utána nincsen csere. Ugyanis valószínű addigra kijön a B06-os szoftver, amivel egy időben kiveszik a cserélhető telók közül.

Továbbá a csere folyamatot is megmutatta. A visszavitt telók a következő kört járják be: T mérnökség, itt kap egy szakvéleményt, ZTE mérnökség, újabb szakvélemény, ZTE magyar szerviz (Gondolom ez az E-Care, nem volt megnevezve..), ZTE mérnökség, újabb szakvélemény. Ha javítható valahol, akkor vissza T mérnökség, ha nem akkor irány Kína, meg a repo-ba.

Egyébként ecte original B03-as szoftverrel kaptam az új telót. Érdekes, hogy itt még megvan az időzítő a Settings menüben. :Y

Új hozzászólás Aktív témák