Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
Jup.
Most jöttem a szerviztől. Jó fej srác volt, gyakornok lehet, mert eddig nem láttam. Vagy egy órát ült a szopórolleren, mindent elkövetett, hogy mentse a menthetőt. hát nem ment persze.
Közben még a papírokat csinálták, elbeszélgettem vele:
A T jóváhagyta a B05-ös és a B06-os szoftvert is. Meg is mutatta, ott van a szervizes gépeken, ám sajnos nem telepíthető formában. Mondtam neki, hogy jó lenne, ha véletlen rajta felejtené az SD-n, de sajnos nem merte.
Ezen kívül megmutatta, hogy tud olyat a szoftver, amit a Samsung telók: van benne számláló. Sőt! nem csak ebben van. Szinte minden más típushoz is jó. A ZTE-nél nem kell nézni -még-.
Elmondta, hogy most hónap végéig még cserélnek, DE utána nincsen csere. Ugyanis valószínű addigra kijön a B06-os szoftver, amivel egy időben kiveszik a cserélhető telók közül.
Továbbá a csere folyamatot is megmutatta. A visszavitt telók a következő kört járják be: T mérnökség, itt kap egy szakvéleményt, ZTE mérnökség, újabb szakvélemény, ZTE magyar szerviz (Gondolom ez az E-Care, nem volt megnevezve..), ZTE mérnökség, újabb szakvélemény. Ha javítható valahol, akkor vissza T mérnökség, ha nem akkor irány Kína, meg a repo-ba.
Egyébként ecte original B03-as szoftverrel kaptam az új telót. Érdekes, hogy itt még megvan az időzítő a Settings menüben.

Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Autós topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A VRAM sávszélesség titka: tényleg ez a teljesítmény kulcsa?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Napelem
- Arc Raiders
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Fitbit Versa 4 okos óra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest