Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokalanyka
csendes tag
Ahogy látom a Telenornál már lehet kapni. És az árai is jó!

Nekem Blade-m van 2 éve. Nekem is lekopott a külseje, bár én még a legelső magyar szériából vettem, állítólag utána már javítgatták. Nagyon megszerettem a ZTE-t, szóval jó lesz ilyenre váltani
-
Cimi86
tag
-
brian173
csendes tag
Sziasztok!
Lehet tudni valami új hírt a V881-gyel kapcsolatban?
-
-
Feltűnhetne már valami oldalon... se ebay, se madeinchina.com, valaki tud infót ossza meg, mert a Bladet erre cserélném
-
Mr.Skynet
senior tag
Ezekkel a zte, huawei, alcatel... gyártókkal is csak az az 1 baj, hogy egyre inkább hasonlítanak a Nokiára... mindent némi lemaradással tudnak csak megtenni.
A trió bármelyike szerintem rendesen alávágna a nagy gyártóknak, csupán azzal, hogy ha nagy tempóban tudnák a termékeiket megbízható határidőkkel szolgáltatni szerte a világon. (akár mondjuk 10-15% felárral). Ennyi bőven elég lenne, nem kell mindenkinek 12mp kamera, 4,3" különféle profi kijelző, nem beszélve a már 2-4 magos procikról... nem feltétlnül ez a kulcsa mindennek.
A Blade-em is már igen csak megérett a váltásra, ehhez képest ár/érték arányban ez lenne a számomra megfelelő utód (v881), de még várjunk rá negyed éveket amiből majd még több lesz stb...
Szomorú, hogy mennyit kell nekünk magyaroknak mindenre várni, pl. a Huawei Honor is hol van
MATV-ben is ma az Alcatelek vendégeskednek, de abból is mi lesz majd? Remélem valamiből azért lehet majd választani így Blade után ~2 évet várva... 
Már komolyan mondom az LG 2x-el szemezgetek, hogy használtan 60-ért szerzek egyet és nem rágódok azon, hogy mikor lesz végre kapható egy kiváló ár/érték arányú kínai csoda...

-
SkyLaci
őstag
japánban már kapható Softbank 008z néven, sőt van egy strapa változata 009z (v882) néven.
-
Syl007
csendes tag
Sziasztok! Nem tudja valaki hogy mikor lehet nálunk kapni a Blade V881-et és mennyiért? Vagy egyáltalán nálunk lehet majd kapni? Vagy majd csak kártyafüggetlenül?
-
Moleman
addikt
Kétlem, vagy ha lesz is, embertelen áron.
Az Xperia Mini teljesen szétverte a piacot, jó értelemben. Nézd meg a Skatet, hol ér 20%-kal többet, mint a Mini? Inkább 20%-kal kevesebb lenne reális. Vagy a Huawei Honor külföldön... Itthon jóval olcsóbban kapsz Motorola Atrixet. Kezdik Samsung-szinten túlárazni a kínai telefonokat. Pedig hozhatnák újra a Blade sikerét, ha forgalomnövelésre törekednének, mert alapvetően nagyon jó telefonokat csinálnak. -
SkyLaci
őstag
vajon lesz ebből itthon valami?
-
csigabig
tag
üdv !!
Jó lesz ez remélem hamarosan kapható lesz majd !
-
kacsuszka
aktív tag
hali
nincs hír hogy kb mikor jelenik meg az európai piacon?
-
Pantal
senior tag
válasz
maggi1886076
üzenetére
Nekem személy szerint a blade nem jött be, föleg, mert elég rosszul szólt fülessel. Ennek ellenére elég sok embernek bejött a telefon. Reméljük a bladenél elkövetett bakikat itt kihagyják.
-
ozz88ster
csendes tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Az oldalán meg szürke sáv fut körbe az színezett és nem anyagában fehér, mégsem kopik egyáltalán, még karcok sincsenek rajta úgy, hogy a tokom alul felül nyitott.
-
hallerlaller
addikt
válasz
ozz88ster
üzenetére
nekem meg nexus s-em van és kopik, ráadásul a börtok miatt hogy ki-be huzgálom ugylátszik nem elég puha a belseje, mind1 mert erre lehet kapni hátlapot ~3e ért ugyh letojom. igazsághoz hozzátartozik h ez apám blédje volt, enyémen nem volt kopás fél év után hibátlanul adtam el, neoprén tokban hordtam az a legjobb, faternak is vettem de elhagyta azt elkezdett kopni, szoval lehet rá vigyázni.
a fehéren amúgy kevésbé látszanak a mikrokarcok.
-
ozz88ster
csendes tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Hát azért ez sem igaz így. Nekem spicám van fehér és az is lakkozott, mégsincs rajta egyetlen egy kopás vagy karc sem pedig csak álló tokban tartom.
-
-
robicheck
csendes tag
en most vettem skatet, de a 4,3-as kijelzö mindenért kárpótol
am ami igaz az igaz: neha belassul, és pont a nagy kijelzö miatt megérdemelt volna egy jobb procit. dehát gondolom alacsony árfekvésben akarták tartani. -
ux1
addikt
válasz
hallerlaller
üzenetére
Ennél nagyobb baja sose legyen
A SE G502-es 3 hónap múltán már az eredeti formáját se mutatta
Na az kopott 
-
ux1
addikt
válasz
hallerlaller
üzenetére
Amit mutatsz az inkább tűnik olvadásnak, vagy vegyszeres behatásnak, mint normál kopásnak. Nekem kitört egy darab a hátlapból, a törés mentén se fedezhető fel festésnyom, ill. réteg...

-
Moleman
addikt
válasz
hallerlaller
üzenetére
Az igen!
Én több mint egy éve zsebben hordom, de sehol nem kopott. Egy helyen csiszolódott le kicsit a sarka, mert betonra esett.
-
válasz
hallerlaller
üzenetére
Ezért hordom én tokban
, fél év alatt sehol nem jött le róla festék, ja meg egy 200 forintos fólia a kijelzőn még pluszban.@beccyboy: És messze nem anyagában szinezett ,hanem ilyen gumiszerű borítással szórt cucc a Blade, de persze manapság már szinte semmi sincs anyagában szinezve, mint mondjuk régen a Nokia 3210 gyári(!) elő és hátlap.
-
válasz
RepeatSector
üzenetére
S mint e-péni$z
-
válasz
DonDavid87
üzenetére
Az a Crescent = San Francisco II
-
Solten
őstag
Vegre korrekt hardver. A Skate-be is belepakolhattak volna.
-
^Clown
addikt
Ha 50K alatt lesz itthon, akkor ismét nagyot tarolhat a ZTE

-
SilverToM
tag
válasz
DonDavid87
üzenetére
Mert ez nem az a teló!
-
DonDavid87
csendes tag
http://www.pocket-lint.com/news/43320/orange-san-francisco-ii-hands-on
Narancsék már tesztelték is. Igaz 3,5 inchről beszélnek meg nem is ugyan úgy néz ki a hátlap mint a fotón, de a méretek rendben vannak (58.5 x 117 x 10.6)
.Nem értem miért kellet a Blade (1)-en jól bevált külsőt, leváltani erre az újlenyomat gyűjtős zongoralakk utánzatra?
Rendesen elgondolkodtam rajta, hogy kéne egy ilyen! 
-
Ptech
addikt
Most már a hardver is korrektebb, lehet érdemes lenne várnom a Wildfire S vétellel, és jövőre beruházni egy ilyenre..
-
Moleman
addikt
Na, nemár, ha kihoznak egy ilyen telefont, megint nyer a racionalitás, és nemhogy a Sensation-ös álmaimból, még a Honorból se lesz semmi.

-
Piero89
aktív tag
Csak szerintem sonyericsson beütéses?!

-
beccyboy
aktív tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Pedig annak kell lennie, mert nincsen fekete műanyag.
Maximum azt szokták csinálni, hogy az anyagában színes műanyagot egy festék réteggel látják el, hogy egyenletesebb színt, szebb megjelenést kapjanak.A gariztatás meg nem tudom, hogy a T-nél hogy megy most, de a vodánál beadtam és 1-1,5 hét után cserélték, mivel üzletben nem cserélhetik, javítani meg nem tudják

Legalábbis nekem azt mondták, hogy nincsen márkaszerviz és csak cserélni tudnak... -
kcsa
veterán
Nem, tényleg, ez jobb

"The Snapdragon application processor core, dubbed Scorpion, is Qualcomm's own design. It has many features similar to those of the ARM Cortex-A8 core and it is based on the ARM v7 instruction set, but theoretically has much higher performance for multimedia-related SIMD operations."
-
ducsidu
senior tag
A dizájn tetszik, a proci is nagyon jó. Csak jöjjön ide is kb ilyen áron!!

-
netpeti98
addikt
Na végre kezd elfogyni az MSM7227! Bár mondjuk ha ideér magasabb lesz az ára.

Üdv netpeti98
-
M4L@y
tag
Kicsit gömbölydedebb mint a blade de szerintem a képek is "csalókák" egy kicsit! Én könnyen megbarátkoznék vele

-
rep3at
őstag
Ha ez bejön akkor nagy sláger lehet, a hardver már kielégítő.
-
kurtuzov
senior tag
Az Engadget kínai oldala több képet is mutat. Nagyon vastagnak tűnik nekem ez a készülék.
-
Blyan
félisten
NA, így kellene ezt csinálni, nem Skate-ket kidobálni.
-
B1T3
addikt
Jónak tűnik, kíváncsi leszek a hazai árra (feltéve, ha lesz egyáltalán).
-
tjb007
nagyúr
válasz
maggi1886076
üzenetére
Valamikor jövőre.
-
maggi1886076
addikt
magyarországi megjelenése mikorra várható, ha egyáltalán itt is megjelenik?
-
-
Kinder
senior tag
Én sem értem a kopás dolgot, a második blédemet nyúzom, egy mm kopás sincs rajta
-
Misály
addikt
Es ennek is olyan hulladek boritasa lesz mint az elozonek? (gyk.: kopik a festek 3 honap utan)
-
Kleroo
veterán
válasz
osztraksajt
üzenetére
A skate egyébként meglepően gyors lett. Lassabbra számítottam.
Persze nem ezzel kell a "HD" játékokat tolni... -
osztraksajt
őstag
Korrekt belső, végre. A Skate-től pont a proci riasztott vissza, ebben itt megvan.
Azt se felejtsük el, hogy igaz ez kínai nettó ár, viszont végfelhasználói. Nyilván az importőr olcsóbban kapná, szóval maradna azért rajta árrés. Mint ahogy a Wayteq X-TAB100-tól sem lehet SOKKAL jobb áron Kínából rendelni már ugyanolyan paraméterű tabletet. Az a párezer (nincs 10K sem, inkáb 5-6) forintot meg simán megéri a hazai gar.

-
-
sheep
addikt
ezen ha jól látom van led vaku i s? mert a leírás nem említi
-
kelzsoca
félisten
Hazai piacra azért nagyon ne várja senki, lehet sosem lesz kapható, viszont ez a SoC kellett volna a Skate-be is

-
Sir Riccio
addikt
Fehérben kérném, Orange logoval.

-
sgergi
veterán
Pont ott erősítettek, ahol a Blade gyengébb volt. Remélhetőleg nálunk is megjelenik szolgáltatónál hasonló áron, és slágertermék lesz ez is.
-
solanthugor
aktív tag
Na ez azért kicsit több a minimálisnál, gyakorlatilag majdnem minden fronton hozzányúltak. Ennyiért ez még talán jobb mint a blade anno volt, specifikációkban teljesen meg állja a helyét a mai mezőnyben. A minőséget majd meglátjuk, de akkor is ez best buy..
-
tjb007
nagyúr
Igazából a ZTE is tud ha akar, ott van példának a Vodafone Smart Tab 7 amit a ZTE gyárt, abba egy 8620 -as Snapdragon -t pakoltak bár gondlom nem maguktól.
Az ár meg ne tévesszen meg senkit sem, ez ránk nézve a nettó kínai ár, erre itthon még rájönnek a kötelező terhek (persze ha lesz de miért is ne lenne).
-
SilverToM
tag
Nem akarom cserélni a Blade-em, de remélem hamar megérkezik, és akkor nyugodt lehetek, ha valami történik a telómmal van hova átülni....
-
Ptech
addikt
Ennyiért tényleg nagyon jó vételnek néz ki.
-
M.A.Z.
aktív tag
Bele se merek gondolni, mennyivel népszerűbb lett volna a Blade ezzel a belsővel!

-
Kleroo
veterán
Ez mióta minimális?

Nagyobb kijelző/mérföldekkel ütősebb hardver/még jobb kamera.
Ha HTC lenne a neve,akkor forradalmi újításról kéne beszélni. Ez a telefon mégnagyobb gyilkos lesz mint elődje. Most már nem lehet ráfogni,hogy tetűlassú elavult vacak a pórnépnek. -
Lenry
félisten
hoppá... normális processzor?
-
kezdő
senior tag
Én sem értek egyet a címmel.
Teljesen korrekt frissítés, több nem is kell.
-
SkyLaci
őstag
ja egyébként az sem mindegy hogy ez a készülék mikor kerül forgalomba! Múlt télen amikor a Skate-et bejelentették még az is húde jól hangzott, aztán mire forgalomba került az év végén, már kevésbé volt olyan pozitiv a fogadtatása.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Cyberpunk
félisten
válasz
hackeeeee
üzenetére
Hát ezt csak a gyártó tudja, de mindenképpen örvendetes dolog. De mondjuk halkan megjegyzem kissé égő a Skate-be az a 7227T meg is érezni rajta.
No persze nekem nem olyan van nem érint személyesen.
De persze nem várom el hogy a legfrissebb SoC-ot pakolják bele a készülékeikbe, de azért ne kínlódjunk már 7227-et így mindjárt 2012-ben. -
hackeeeee
Jómunkásember
Talán.. Van még 1 cég lényegében az országban, ami foglalkozik zte termék javítással.. Valamelyik topic-ban beszéltünk róla nem rég..
Mint mondtam, ne élje meg azt amit a blade, és legyen rugalmas a garanciás ügyintézés, ne úgy mint mostanság a blade-nél, amit lényegében lehetetlen garanciáztatni, hiába van garanciád.
-
SkyLaci
őstag
ki mondta hogy én ezt nem tudom. (csak nem akartam túl komplikálni a hozzászólást cpu architektúrákkal)
egyébként valóban örömteljes ez az előre lépés, erre vártam már mióta, pont tegnap untam meg a várakozást az olcsó de jó ZTE modellre és rendeltem egy Galaxy S-t (43000ért) remélem nem bánom meg
-
kungzi
veterán
gondolom ez a cég fogja végezni a garanciás javításokat!
-
atike
nagyúr
Ez lesz a hazai piacon is? Mármint hivatalosan...
Jó áron eléggé népszerű lehet / lesz... -
ZTE-hez mérten ez nem minimális változtatás
, jöhet , most azonnal a Blade helyére, mondhatni a várva várt készülék -
kaller1
veterán
A leírás alapján ezt nem nevezném minimális frissítésnek.

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Tény... Csak miért pont a ZTE-be? Most nem azért...Aláírom, a maga nevében jó készülékek, addig a pontig, amíg nincs vele garanciális probléma, mert akkor indul a körforgás.. Kezdve a Blade gondjaival, amikor egy ideig be is szüntették a forgalmazását hasonló gondok miatt...
Talán ez nem kerül ilyen helyzetbe.
-
Mr. Q
tag
Hát ez tényleg nem minimális frissítés, hanem igen rendesen odatettek és főleg a procinak és a kijelzőnek örülök. Aszem megvan a Blédem utódja.
Kérdés mikor kerül kis hazánkba?
De megvárom. -
RepeatSector
senior tag
itt az igazi utód
Orange tuti felveszi uk-ban, -
Dare2Live
félisten
jaja a 7277 finoman szólva se a sebességéről volt híres, ellenben a 8255el jó lehet ennyiért.
-
kcsa
veterán
Tényleg nem értem hogy miért nehéz megérteni, hogy nem a MHz-re izgulnak sokan, hanem a fejlettebb magra (ami magasabb órajelen jár. na bumm)
Tehát: JEEE, végre Cortex mag

-
hackeeeee
Jómunkásember
Új készülék, amit szinte lehetetlen lesz nálunk garanciáztatni.. Jeah...

-
redmist
csendes tag
Nagyobb kijelző, erősebb proci, remélhetőleg jobb kamera, ebben az árkategóriában mégis milyen ráncfelvarrást kellene, hogy ne számítson minimálisnak?
-
NoMagix
addikt
Na, ez az a méret, ami nekem ideális lenne!
Az áráról nem is beszélve!
Balde után (amivel megvoltam elégedve) simán megvenném, a Skate már nekem túl nagy volt! -
SkyLaci
őstag
na örülhetnek a mHz számlálók
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szerintem nagyon sok ezért 

am ami igaz az igaz: neha belassul, és pont a nagy kijelzö miatt megérdemelt volna egy jobb procit. dehát gondolom alacsony árfekvésben akarták tartani.
Na az kopott
.Nem értem miért kellet a Blade (1)-en jól bevált külsőt, leváltani erre az újlenyomat gyűjtős zongoralakk utánzatra?
Rendesen elgondolkodtam rajta, hogy kéne egy ilyen!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)