Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sporti
újonc
Nálam két hónapja van egy Blade Q Mini. A kezdeti lelkesedés után mostanra kissé elszontyolodtam, valahogy semmi sem úgy megy, ahogy szeretném. Hellyel-közzel úgy mennek a dolgok, de mindenhol van valami de.
Eleinte a "Play Újságos" panaszkodott, hogy nem tudta magát frissíteni, mert nincs elég tárhely. Ezzel vajon mit lehetne csinálni? Sorban megadtam az appoknak - már amelyiknek lehetett, mert sajnos soknak nem lehet -, hogy ne a "Belső tárhelyen" legyenek, hanem a "Telefon-memóriában". Mégis, a belső tárhelyen nem tudok 80-90 MB fölötti üres helyet csinálni, és a Play Újságos csak továbbra is panaszkodik. Persze teljesen jól ellennék Play Újságos nélkül is, de nem lehet törölni... És sok más appot sem lehet törölni, amik pedig nem kellenek. Ráadásul van egy jó nagy SD-kártya is a gépben. Így különösen bosszantó ez a kevés-a-tárhely dolog.
Aztán valahogy a hívások lebonyolítása sem igazán gördülékeny. Időnként előfordul, hogy a hívás elkezdődik (felveszem), de aztán mégsem kezdődik el (tovább, illetve újra csörög), és ezt eljátssza egymás után 4-5-ször is. Az is gyakori, hogy mikor hívok valakit, 1-2 másodperc után elmegy a hang, és nem is tér magához. Ekkor, ha megpróbálom megszakítani a hívást, 5-10 másodperc is eltelik anélkül, hogy bármit reagálna a készülék. Egyáltalán, a hívások megszakítása nagyon lassú.
Ráadásul eddig hiába kerestem gyógyírt ezekre a problémákra, nem találtam semmit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- OTP Bank topic
- Kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy ruhás topik
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest