Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sporti

újonc

Nálam két hónapja van egy Blade Q Mini. A kezdeti lelkesedés után mostanra kissé elszontyolodtam, valahogy semmi sem úgy megy, ahogy szeretném. Hellyel-közzel úgy mennek a dolgok, de mindenhol van valami de.

Eleinte a "Play Újságos" panaszkodott, hogy nem tudta magát frissíteni, mert nincs elég tárhely. Ezzel vajon mit lehetne csinálni? Sorban megadtam az appoknak - már amelyiknek lehetett, mert sajnos soknak nem lehet -, hogy ne a "Belső tárhelyen" legyenek, hanem a "Telefon-memóriában". Mégis, a belső tárhelyen nem tudok 80-90 MB fölötti üres helyet csinálni, és a Play Újságos csak továbbra is panaszkodik. Persze teljesen jól ellennék Play Újságos nélkül is, de nem lehet törölni... És sok más appot sem lehet törölni, amik pedig nem kellenek. Ráadásul van egy jó nagy SD-kártya is a gépben. Így különösen bosszantó ez a kevés-a-tárhely dolog.

Aztán valahogy a hívások lebonyolítása sem igazán gördülékeny. Időnként előfordul, hogy a hívás elkezdődik (felveszem), de aztán mégsem kezdődik el (tovább, illetve újra csörög), és ezt eljátssza egymás után 4-5-ször is. Az is gyakori, hogy mikor hívok valakit, 1-2 másodperc után elmegy a hang, és nem is tér magához. Ekkor, ha megpróbálom megszakítani a hívást, 5-10 másodperc is eltelik anélkül, hogy bármit reagálna a készülék. Egyáltalán, a hívások megszakítása nagyon lassú.

Ráadásul eddig hiába kerestem gyógyírt ezekre a problémákra, nem találtam semmit...

Új hozzászólás Aktív témák