- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
Speciel én is független telefont szoktam venni mellé van céges előfizetésem amivel úgysem versenyezne egy publikus havidíjas ajánlat sem. Viszont a szolgáltató nem jótékonysági intézmény így szerintem valamilyen szinten mindenképp bele van építve a telefon ára a hozzá vett előfizetésbe (ha együtt veszed rablánccal) mert ingyen nem fognak neked 50k-s vagy még drágább telefont adni az tuti.
-
sing1ep1ayer
őstag
Ha nem kaptál volna jobb telót ugyanígy nulla forintért a hűség mellé, akkor tényleg megérte, egyébként nem.
@ (#206) DS39
Amikor én elő tudtam fizetni aLikedíjcsomagra, akkor telefon nélkül is bevállaltam volna rá a hűséget, mert számomra minden más előfizetést lazán ver. Azóta asszonyt, fatert, mutert ingyen hívom és pluszban még a havidíj is lebeszélhető (na meg egy aprócska mobilnetes keret is jár hozzá). Más kérdés, hogy mivel asszonynak kellett egy új teló, ezért vásároltam mellé egyet, de anélkül is aláírtam volna. Azóta fele annyi a havidíjam, mint előtte. Szóval van az a helyzet, hogy az ember bevállalja a rabságot.Lefogadom, hogy a folyton a telefonon lógó emberkéknek ugyanígy megéri mondjuk a
Vodafone Red, akár készülék nélkül is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Silvercrest Rajztábla
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest