- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
Neurotoxin #250 üzenetére
Egy darabig én is használtam szilikon tokot. Ami jó benne, hogy szép, védi telefont a kijelző kivételével mindenhol és jó fogást ad neki. Ellenben a méretét látványosan megnöveli (ez képeken nem jön át, az ember nem is gondolná) és zsebbe berakni / onnan kivenni kész kínszenvedés vele a készüléket, mert eszméletlenül tud tapadni mindenhez. Mivel ez marhára idegesített, ezért úgy döntöttem hogy hanyagolom, de meg tudom érteni a híveit is.
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
Napfénysüti #237 üzenetére
Fehér képernyő + teljes fényerős háttérvilágítás = win
Ezt droidos minden telefonon egy gombnyomással bekapcsolhatod a megfelelő szoftver telepítése után (számtalan ilyen van, nálam például a zárképernyőről is megy, feloldás nélkül), szóval ha neked csak zseblámpának kell a led, akkor aztán pláne totálisan felesleges.
-
sing1ep1ayer
őstag
Az nagyon derék, csak az a baj, hogy kártyás csomagban még az Ace 1 is sokkal drágább, mint a Blade 3, annak ellenére hogy tudásban kissé elmarad mögötte. Biztos vagyok benne, hogy abból a néhány tízezres különbségből, ami a két teló ára között van a ZTE is kihozta volna a led villanót.
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
Neurotoxin #210 üzenetére
"Akkor nem értem miről beszélünk?"
Én sem értem miről beszélsz... és ezek szerint Te sem.
Szerintem nézd meg, miből indult ki az egész. Először schawo kijelentette, hogy Ő "egy valódi felső kategóriás telefont vár a ZTE-től, nem 30ezerért egy újabb rókabőrt". Én megkérdeztem tőle, hogy miért várja? Miért pont tőlük várja?... satöbbi, mert gyanítottam, hogy ő egyszerűen csak arra vár, hogy olcsón kapjon egy csúcsmodellt. Feltételeztem, hogy neki a Blade III az putri és jobbat akar, de fizetni nem szeretne sokat érte. ezért javasoltam, hogy ott a Xiaomi 2, vegye meg azt gari nélkül, mert Magyarországon felső kategóriás okostelefon olcsón soha a büdös életben nem lesz kapható, tehát ha olcsón akarsz ilyet, akkor be kell nyeld a gari hiányát.
Amit Te minderre válaszoltál, az gőzöm sincs mi akar lenni és miért írtad.Egyébként meg nem kell akkora bátorság ahhoz, hogy berendeld a dzsunka cuccot féláron, Ha beadja a kulcsot, majd veszel mégegyet és akkor még mindig nem állsz rosszabbul, mint ha itthon vásárltál volna valamit garival. Sok esetben a hazai forgalmazók is megpróbálnak a lehető legaljasabb módon kibújni a gariztatási kötelességük alól, Te meg futhatsz a pénzed után, aztán vagy sikerül hónapok után célt érned, vagy eret vágsz magadon. Akkor már sokkal tisztább, ha tudod hogy nincs jótállás és eszerint vásárolsz.
-
sing1ep1ayer
őstag
Ha nem kaptál volna jobb telót ugyanígy nulla forintért a hűség mellé, akkor tényleg megérte, egyébként nem.
@ (#206) DS39
Amikor én elő tudtam fizetni aLikedíjcsomagra, akkor telefon nélkül is bevállaltam volna rá a hűséget, mert számomra minden más előfizetést lazán ver. Azóta asszonyt, fatert, mutert ingyen hívom és pluszban még a havidíj is lebeszélhető (na meg egy aprócska mobilnetes keret is jár hozzá). Más kérdés, hogy mivel asszonynak kellett egy új teló, ezért vásároltam mellé egyet, de anélkül is aláírtam volna. Azóta fele annyi a havidíjam, mint előtte. Szóval van az a helyzet, hogy az ember bevállalja a rabságot.Lefogadom, hogy a folyton a telefonon lógó emberkéknek ugyanígy megéri mondjuk a
Vodafone Red, akár készülék nélkül is. -
sing1ep1ayer
őstag
válasz
Neurotoxin #196 üzenetére
Csakhogy ez már megint a valamit valamiért esete. Lehet hogy valaki behoz majd ide is hasonlót és vállalja a szervízelést, de minimum másfél-kétszer annyiba fog kerülni a készülék, mint ha Kínából rendelnéd. Aztán lehet dönteni, melyiket kéred inkább.
Viszonylag drága telefon esetén mondjuk sokan már nem szívesen kockáztatnak, de ha monduk a Blade III-at megvehetnénk féláron, gari nélkül, akkor bizony tehervonaton hoznák be a megrendelt készülékeket. -
sing1ep1ayer
őstag
Miért várod annyira? Ha kiadnának ilyesmit, akkor rohannál megvenni, vagy mi? Miért pont tőlük? Más gyártó csúcstelefonja már nem is jó? Vagy te egyszerűen csak 60k-ért szeretnél 4 magos, HD kijelzős, 2 giga RAM-os telefont venni 12 megapixeles kamerával? Itt, Magyarországon? Feltöltőkártyával? Mert akkor HALLÓ!
Ideje felébredni!
Egyébként pedig ha lenne ilyen ZTE készülék, akkor sem biztos hogy itthon bekerülne a szolgáltatókhoz. Külföldről meg gondolom nem rendelnéd meg. Vagy igen? Mert akkor ott a Xiaomi M2.
-
sing1ep1ayer
őstag
Miért is nem? Mert azt olvastad? Nálunk a családban 3 darab is van az első szériából. A legrégebbit megjelenéskor vettem és a mai napig hibátlan, pedig eldobva is volt már jópárszor. Ha már ennyit kibírt, akkor igenis azt merem állítani, hogy megfelelő a minősége, mivel kiszolgált annyi ideig, amíg elavulttá vált.
Nem állítom hogy egy Sony vagy Samsung nem jobb, de csak drágábban az. Ha az ár / érték arányt nézzük, akkor a ZTE csúnyán - bocsánat - elpicsázza őket. Hol van mondjuk egy Galaxy Mini I a Blade I-hez képest? Nagyjából ezeknek lehetett egyforma ára akkoriban, bár félek hogy a Blade olcsóbb volt. Vagy milyen minőségű telefont kínálnak most a szolgáltatók 28k-ért ezektől a gyártóktól? Kérlek mutasd meg! Szeretném látni azt a pazar minőséget. -
sing1ep1ayer
őstag
válasz
Ferling7 #129 üzenetére
Valóban nem az ára alapján, hanem az ár / érték arány alapján teszteled és döntöd el, hogy tetszik-e. Vegyük például az autókat. Ha azt nézem, hogy milyen minőséget képvisel egy Aston Martin, Maserati, vagy Bugatti és nem veszem figyelembe mennyibe kerülnek, akkor egy új típusú Mercedes, Audi, vagy VW kizárólag "különösen kerülendő" minősítést kaphatna.
Egyébként mi a francnak kell mindenkinek annyira az a led villanó? Semmivel nem lesz jobb a képminőség vele, maximum sötétben. Ha valaki fotózgatni akar, az vegyen fényképezőgépet, ne egy alsó kategóriás, szinte ingyen osztogatott mobillal próbáljon Robert Capa (vagy SP mester
) nyomdokaiba lépni. Ha meg a kulcslyuk megtalálásához kell, arra ott a fehér képernyő teljes háttérvilágítással (nálam a telefonon ez zárképernyőről indul), esetleg a trafikban lehet venni 200-ért ledes kulcstartót.
@ (#134) nggabi
Valóban nem fogja megvenni a Grand X-et, hanem valószínűleg hajlandó lesz némi kompromisszumra és megveszi majd ezt, mert jobbat úgysem talál ilyen áron. Ezzel megismeri a ZTE-t és legközelebb amikor telefont választ már az ő ajánlatukat is keresi, nem csak azokét a gyártókét, akik a csapból folynak (Samsung és Sony). -
sing1ep1ayer
őstag
Nem hinném hogy kihagyták belőle, ez alap dolog.
(#90) Blindmouse
A WP részesedése mekkora is jelenleg? 2-3%? Talán 4 is van? Szerintem bolondok lennének, ha azt hinnék, hogy majd az ő készüléküket jobban viszik Windows-zal mint a többit, pusztán azért, mert olcsón adják. Jelenleg az a helyzet, hogy szinte senki nem keresi ezeket a telefonokat és nem az árazásuk a legfőbb visszatartó erő (bár kétségtelenül köze van a dologhoz). Ha megnézed a felső kategóriát (100k+), ott is a Windowsos mobilból fogy a legkevesebb. -
sing1ep1ayer
őstag
Nem értem sokan miért reklamálnak, hogy miért nem amolyan grafikus gyorsítót, vagy procit kapott a telefon, miért nem jobb a kamerája, vagy miért nincs benne led villanó. Tessék mutatni egy jobbat ilyen áron!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog g751y elkelt
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest