- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
akiesznelvan #33 üzenetére
Pedig, most látom, azt ki is hagytam a nagy felsorolásból, hogy "automatikusan".
(Vagyis, ha 3D-s hívás jön, akkor képes órajelet váltani, és aztán vissza is.)
-
L Balázs
tag
Addig ok, hogy a három gombal lehet emelni a feszültségeket, de előfordul, hogy túl nagy órajelet állítunk be és megjelenik egy pár pixelhiba, ilyenkor egyszerűen vissza kell venni az órajelet, és kész. De annak hol a gombja
-
Sotho
őstag
"számítógéphez való csatlakoztatáshoz egy USB kábelt, egy meghajtó programokat tartalmazó CD lemezt és a felhasználó kézikönyvet. Használatához Windows XP vagy Vista,"
Kell hozzá os ,szoftver meg ez a dolog - amit meg ha Géjza bácsi meglátna a szántásban már nem találna haza
- tehát a dolog vezérli a szoftvert ami az osen fut az meg a kártyát, na ez tényleg hardveres.
Valahogy úgy képzelném el a hardveres vezérlést hogy mondjuk akár postolás közben csavarok egyet rajt és állítódik a freki. -
Ayg0
senior tag
Ha jól értem Zotac-ék csináltak egy kicsit csúnyácska, műanyag, asztali "díszt". Meghatároztak hozzá egy maximális értéket, amit a legcingárabb GPU-ból is ki lehet hozni, majd ezt többletet felosztották 5MHz-es lépcsőkre, hogy meg legyen a mennyiségi vakítás, a több gombnyomásos tuning, a felhasználó (siker)élménye, hogy "ő döntse el" mennyi pluszt szeretne kihozni belőle. Zseniális prezentáció és érvelés kellett ahhoz, hogy úgy adagolják be a vezetésnek, hogy termék lett belőle.
Ehhez képest a Palit HD4870 Sonic Dual Edition kártyájának 'Smart Switch' kapcsolója, kispista. -
14adam
addikt
Ez nemfogja az nVidea-t kihuzni a gondból.
-
F e Z o
veterán
inkább megemelné a zotac az órajeleket, s oc edition néven adná el drágábban,ilyen feleses dolognélkülleg
-
lipi67
nagyúr
Tudod mennyit láttam már(vérnyomásmérő nélkül)na jó nem szazat,de 2x igen!
Furky: Ok,legyen tulzás,de..egy"kezdő"sztem nem fogja megvenni,vagy az árát(ha nem hülye)hozzácsapja a vga árához és vesz nagyobbat.Egy "vázás"meg..azt se tudja mi a fene van a házba,lényeg,hogy jól látható helyen legyen és drága..(szomszédok..) -
helkis
veterán
hja.. érdekes lenne egy ilyet applikálni magára a kártyára, auto-funkcióval, amivel a rákerült chip határatit lehetne feszegetni, esetleg feszt állítani vmod nélkül?
egyébként érdekes lehet a garija is ennek a cuccnak, vagy megadják mennyit lehet húzni a karin max? 10%? 20%? amire még válallnak garit?részlet a kütyü-progijából:
10 vesz kártya+kütyü
20 tuning
30 kütyü kill kártya
40 goto10 -
hunmyke
aktív tag
Mondasz valamit...
Általában azt szoktam mondani az ilyenekre, hogy nem az a hülye aki eladja, hanem aki megveszi.
Amúgy kérdem én hány % pluszot hozna egy ilyen kütyüvel való tuningolás?
Mert ha jó 15k-ba fog kerülni, amit simán el tudok erről képzelni, azt akár ráőlhetné a jómadár egy erősebb vga-ra és le van tudva... -
^Clown
addikt
Ez a kütyü elveszi a tuningolás igazi örömét. Túl mű
Ez a vérpistikék asztalára való, hogy vagizzon: "én vagyok a tuningisten!!!"
-
Furky
őstag
Egy kicsit alattatok is elszaladt a ló kedves hozzászólók
Igen, valóban, ez egy felesleges kütyü, mert mindezt szoftveresen is meg lehet valósítani, és még abban is egyetértek, hogy ronda, sőt, tuti, hogy én sem fogok ilyent venni, viszont ez hardware-es megoldás, ne próbáljuk helyettesíteni rivatunerrel, vagy ati tray toolsszal, mert azok software-ek.
Valószínűleg ez az eszköz a kezdőknél lesz kelendő, akik nem értenek a "bonyolult" programokhoz... Megveszik a vga-hoz és büszkélkednek majd, hogy "huuuuu én is tudok tuningolni"... Mellesleg sokkal jobb, ha ezzel csinálják, mintha bármelyik programmal elállítsanak valamit, félrenyomjanak, aztán kész a bajŐk még örülnek is, ha ott nézhetnek minden, számukra ismeretlen értéket a kijelzőn.
-
old gray
addikt
Ha esetleg 5.25-ös meghajtóhelyre beépíthető volna....még so-so elmenne mint az ABIT deszkákhoz való mguru cucc, de így? Hülyegyerekek turbo gombja.
-
v.tom
őstag
Szerintem igy is baromi sokan meg fogják venni. Mindent szart el lehet adni.
-
lipi67
nagyúr
Na egy új teljesen fölösleges kütyü.Igaz,elsőre hasznosnak néztem,mert azt hittem,vérnyomásmérő szőkéknek.
.Forradalmian új...Khm(ATI Tray Tools .Riva Tuner..)Vicc.Biztos lesz hülye aki megveszi.Jól mutat majd a csipketerítővel letakart ház,és vázával(benne művirág)díszített monitor mellett.
-
törölt tag
Hmm. a cikkbol nem jon le egyertelmuen, hogy egy gomb megnyomasa osszesen 5MHz-t emel, vagy 5MHz-s lepcsoben lehet emelni? Elobbi rengeteget er.
-
hunmyke
aktív tag
Ezt miért nem tudták beépíteni egy 5,25"-os helyre?
-
Nyugdíjas
nagyúr
Höjjderonda szegény
-
juliabrilke
veterán
Éljenek a lusta emberkék!
De ez a külső megjelenés? Rózsaszín verzió nincs?
-
Morden24
nagyúr
Csúnya.
Ha nem tekergetem, legalább lehetne SideShow gadgetnek használni
-
Symbio
senior tag
Iszonyatosan ronda
Ja és teljesen felesleges
-
Versus
senior tag
Hello Kitty-s nincs ?
-
törölt tag
még egy kütyü az asztalra... a célközönség így szemre valami iszonyat fiatal generáció lehet, mert hogy a jóízlés határait súrolja szerintem ez a narancs borítás az íves vonalaival az szinte tuti. miért nem lehet elegánsabban megoldani ha már csinálják
-
bteebi
veterán
Szerintem nem rossz - pláne, hogyha kellő pontossággal, gyorsasággal, és megbízhatóan működik. Bár én nem vennék ilyet, de attól még az árára kíváncsi vagyok
.
-
Bordoi
őstag
Hmm érdekes dolog, biztos lesz/van célközönsége.
-
brd
nagyúr
Jesus, annyira a múltban élnek ezek.
Egy ATI Tray Tools gombnyomásra tudja ezeket, már elég régen, ráadásul ingyen... (De biztos Nvidia-ra is van hasonló program.)
-
Male
nagyúr
Ez annyira első a világon, hogy már láttam ilyet más cégtől is... csak azon mintha tekerő lett volna. (Lusta vagyok utánakeresni, de itt a PH!-n olvastam a hírt szerintem.)
Mégsem leszek lusta: ASUS, több, mint 1 éve...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest