- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nem lesz iPhone 19
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Nem értelek... az a hsz, amire reagáltál, nem függ össze sem a témával, sem a HTPC-vel, csupán arra reagáltam, hogy a laptop mennyire terjed... nem volt az butaság, szerintem. Nem mondtam, hogy gy HTPC-nek több értelme van, mint egy laptopnak... én is laposon dolgozok, nem HTPC-n.
Szerintem félreértettél. Amúgy nem a levegőbe beszélek, sokakat ismerek, akiknek azért van fiatalon laptopja, hogy legyen és utána meg szidja, mert nem megy csak a CS 1.6 rajta... 
Ezt az ágat és a sok off-ot zárjuk le inkább mindenki részéről.

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Szerintem félreértettél. Amúgy nem a levegőbe beszélek, sokakat ismerek, akiknek azért van fiatalon laptopja, hogy legyen és utána meg szidja, mert nem megy csak a CS 1.6 rajta...