- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nem lesz iPhone 19
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Hát, kinek-kinek. Nálam a kis fogyasztás elengedhetetlen tényező.

Az ION meg azért nem nyomul még annyira laptopokban, mert az Intel és az nV igencsak összekaptak manapság és az Intel, mivel nem képes a G945-nél jobbat előállítani, inább hadakozik, mintsem ION kerüljön az Atom mellé. Persze ezt a vitát a gyártók kb. ennyire értékelik...
Azért lassan terjednek majd mindenfelé már az Atom-ION párosok. Az Asus eee is lehetne jobb, ha egy ION dolgozna benne. 
nixx-21: Ennek nem a játék a lényege, mint látható is.

vamzi: Ha még ennél is lejjebb viszik a fogyasztást, akkor lassan a szolgáltató fizet a gépezésért.
. Mondjuk egy 20 W terhelés alatti fogyasztást én is elviselnék, de azért az sem kutya, hogy ez nem fogyaszt annyit, mint egy 40 W-os izzó! 
-
vamzi
senior tag
válasz
Jim Tonic
üzenetére
..de mivel konnektorba van dugva, sokat nem számít..
Ezzel a résszel szerintem sokan nem értenek egyet, ahogy én sem. Sajnos nem mindenkinek megy olyan jól, hogy ne törődjön ezekkel a kis pluszokkal. És mivel a htpc-k egyik figyelembe vett tulajdonsága a minél alacsonyabb fogyasztás mellett is zökkenőmentes média lejátszás.
Egyéni véleményem:
a teljesítmény már jó, már csak a fogyasztást kell még ennél is lejjebb húzni és akkor még tökéletesebb lesz. Nekem egyenlőre felesleges, de ha ezt a teljesítmény 20wattra vagy ne tán alá tudnák vinni, az asztali gépem tuti kikukáznám
Jajj és igen, a netbookokban is igazán elterjedhetne az ion, kicsit pofásabb teljesítménye van mint a g945-nek

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azért lassan terjednek majd mindenfelé már az Atom-ION párosok. Az Asus eee is lehetne jobb, ha egy ION dolgozna benne.