Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Koszonom, a megoldas jo lenne, de mint hulye villanyasz, forgo gepek kozeleben nem jo otlet semmi ilyesmit viselni, es akkor meg az eros aram, es nagyfeszultseg hatranyait nem firtattam. Sajnos az egyik chipes torzsutas kartyamat mar kicsinaltam, mert bent maradt a zsebemben, Semmit nem lehet bevinni se a generator terembe, se a kapcsolo terembe, ha jot akarsz a kutyuknek. Az egyik telepen nincs NAF, ami azt jelenti 1000A rohangal fel ala, arnyokalas nelkul. Fincsi.
(Most nezel butan, akkor miert olajos/vizes a kezem, sokszor be kell szaladnom, ezert azert, es hat persze akkor csorog a telefonom)
Nem nagy probléma az egész, úgyhogy marad így ahogy van.Megegyszer koszi az otletet
-
törölt tag
En orulnek neki, mert vizes/olajos kezzel sokszor kellemetlen akar felvenni a telefont is. Tudom tudom, ne rinyaljak
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged