- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinibali
őstag
mióta a FreeSync működési elvét megismertem, a Dynamic VSync-et kényszerítem ki RadeonPro-val.
nagyjából +5-10%-os FPS az eredménye -
Loha
veterán
Pár érdekesség akkor:
NV szerint a jelenlegi DP 1.2 -ben benne van minden, ami a dinamikusan változó frissítéshez kell.
NV szerint nincs olyan ASIC chip az asztali monitorokban jelenleg, ami képes lenne kezelni a változó frissítéseket, ezért ők csináltak egyet G-Sync néven, de sajnos át kell tervezni hozzá az egész PCB-t.
AMD-nél nem csinálnak a dinamikusan változó frissítéshez szükséges ASIC chipet, csak szabványba foglalták (opacionális), aztán majd a monitor gyártók megcsinálják maguknak, ha akarják, tehát 1-2 éven belül nem várható.
-
Cathulhu
addikt
En ugyanugy vagyok ezzel is mint a Mantleval, koszonom az nVidianak, hogy felzavarta az allovizet, meg ha onmaga ebbol nem jon ki olyan jol, mint gondolta, de mi csak jobban jarunk.
-
Jobban örültem volna, ha a Displayport 1.3 véglegesítéséről és tömeges elterjesztéséről jön hír. Abban ez is benne van, ha jól tudom.
-
Ubran
tag
Jo hir ez igy hetfon
-
zseko
veterán
Na ez egy szép pofon lesz az NV-nek. Amit nem is bánok, mert egyre inkább azt látom, hogy az NV a fejlesztéseivel legtöbbször inkább gátolni próbálja a piacot mint segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest