- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Magisk
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
válasz
lamazonia #69 üzenetére
Utánanéztem, szerintem ami megy a PXA270-en, annak mennie kell a PXA255-ön is, csak az órajel a különbség, az utasításkészlet azonos. A JTAG-ről nem tudok nyilatkozni, de a rendszercsatin is elérhető a soros port, és ez dokumentálva is van a Z2 wikijén, szerintem az a kényelmesebb (és elegánsabb) megoldás.
-
zdanee
őstag
válasz
lamazonia #54 üzenetére
Hát ennél olcsóbban nem hiszem, hogy kijövünk. Én akár le is bonyolítanám a csoportos rendelést, de hogy menjen az üzlet? Mondjuk 10$ foglaló (maga a készülék ára), várunk 3-4 napot, hogy mindenki eldöntse, szeretne-e rendelni, és aztán ha megjön, valamelyik pályaudvaron kiosztjuk. Ez így megfelel mindenkinek? Aki komolyan rendelni akar, jelezze félkövér betűkkel (azt is, hogy hányat), hogy könnyebben megtaláljam és ne maradjon ki véletlenül!
-
The DJ
addikt
válasz
lamazonia #46 üzenetére
Szedjük össze kinek kellene rendelni a topikban és rendeljük meg együtt, nagyobb számban, így olcsóbb lenne mindenkinek.
Valaki, aki meg tudja oldani, az vállalja be a rendelést, mindenki, aki leadja az igényét átutal neki mondjuk 1-2 ezer forintot, ezzel is jelezvén, hogy komoly a szándéka, aztán pedig már csak várni kell.
Vagy hülyeséget beszélek?
Új hozzászólás Aktív témák
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest