Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
válasz
Flashback
üzenetére
Zipit Inc. FAQ-ja ezt írja:
Note: If there is a software update for your Z2 you will see a window called System Update.
a) Your Zipit may not go though the system update until the next time you power your Z2 on.
b) The system update has several parts and will go through several variations of updates.
c) Once all the parts of the system update are completed your Z2 will reboot.Szerintem hagyd próbálkozni estére... Még valami. Nekem itt három Z2-m van (IZ2S, uboot és blob verziók
), és amikor az uboot és a blob egyszerre vannak bekapcsolva, néha nem megy egyiken sem a hálózat, pedig csatlakoztatva vannak. Kiderítettem, flasheléskor ugyanazt a MAC címet kapták. Namármost elvileg az összes gyárinak külön MAC címe kellene legyen... kivéve ha mégse. Nézd meg a routered DHCP listájában, hogy tényleg csatlakozott-e, illetve hogy nem ugyanaz-e mindkettő MAC címe?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B450 Aorus Elite - Leírást olvasd el -
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Fehér -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
), és amikor az uboot és a blob egyszerre vannak bekapcsolva, néha nem megy egyiken sem a hálózat, pedig csatlakoztatva vannak. Kiderítettem, flasheléskor ugyanazt a MAC címet kapták. Namármost elvileg az összes gyárinak külön MAC címe kellene legyen... kivéve ha mégse. Nézd meg a routered DHCP listájában, hogy tényleg csatlakozott-e, illetve hogy nem ugyanaz-e mindkettő MAC címe?