- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
őszhajú
csendes tag
Ha valakinek hasonló gondjai lennének a véletlenül letörölt eredeti Skype újra telepítése alatt, nekem ezen a linken talált verzió indult el végülis:
http://www.freewarelovers.com/android/app/skype-lite-beta
-
őszhajú
csendes tag
Köszönöm a segítséged, a Skype-ot az adott címről feltuszkoltam a masinámra, de nem gömbölyű a dolog.
A prg indítása, név, jelszó megadása után, azt írja hogy bejelentkezik. Ezután megjelenik a skype ikon a bal felső sarokban és kész.
nem tudom előcsalni, üzenetíráshoz, nem történik semmi, ha engem hívnak...Egyébként, igen a kütyü megvételekor volt ikon a skype-nak. Működött is, igaz csak chat módban. Az alaphelyzet után tűnt el az ikon is, meg a működőképessége is a skype-nak.
-
őszhajú
csendes tag
-
őszhajú
csendes tag
A 668-ben kértem először segítséget, majd a 669-ben később a 673-ban is próbálkoztam. Nem igazán sikerült egyik kisérletem sem. Az eltelt uszkve két hét alapján, kapkodó idegbetegnek nem gondolnám magam, aki türelmetlenül toporog...
A 684-ben kérdezettre ugyan jött válasz, de értelmezni már nem sikerült.
Kínomban, hogy eltüntessem az online rádióhallgatás próbálkozásai nyomán a képernyő bal felső sarkában szaporodó lefelé mutató nyilakat és hogy szóra bírjam a csak chat-re hajlandó Skype-omat, kitekertem kezét-lábát a kütyünek és végül a gyári alaphelyzetnél lukadtam ki. Ez szép is lenne, mert eltűntek a nyilak, ám megjelent egy eltüntethetetlen google toolbar, meg valami okosságokat kínáló segéd, ráadásul eltünt a Skype, és nem tudok feljelentkezni azóta az MSN-re sem és az eddig szépen lejátszott youtube videok sem indulnak... A Market-ben nem találok Skype-ot, a máshonnan letöltött Skype apk meg nem fut. Azaz kicsit fut aztán mire begépelem a felhasználó nevet, eldob és alaphelyzetre áll a gép...
Ha továbbra sem sikerül segítséget szereznem, most abban a stádiumban vagyok, hogy baltával felaprítom a szerkezetet és postagalambbal, meg ácsceruzával oldom meg a jövőbeli kommunikációs gondjaimat.... -
őszhajú
csendes tag
Amit írsz, el tudom olvasni, de nem értem.
Ha meghívom az ip-adress.com oldalt, ami az ip címem alapján pozicionál, akkor a szolgáltatóm megyékkel odébb levő központját jelöli meg.
A ZT180 honnan tudja, hogy hol vagyok vele, ha előzőleg semmilyen módon nem közöltem vele erre vonatkozó infót, még áttételesen sem? -
őszhajú
csendes tag
-
őszhajú
csendes tag
Szépjónapotmindenkinek!
A ZT180 -am, a Google Maps -nál, ha a helyzet meghatározásra klikkelek, több kevesebb pontossággal megmutatja, hol vagyok a készülékkel (csak netes kapcsolat megléte esetén...).
Kilyukad az oldalam a kíváncsiságtól, hogy hogyan csinálja?
Aki tudja, felhomályosítana...?
Köszönöm. -
őszhajú
csendes tag
Segítséget kérek!
Többszöri próbálkozásom ellenére sem sikerült netes rádiót megszólaltatnom a ZT180-asommal, ellenben már négy ronda fekete nyíl mutat lefelé a bal felső sarokban és ugyanúgy nem tudom eltüntetni, mint az asztalon pöffeszkedő Google toolbart és az Android okosságokat írkáló segédet sem.
Hogy tudnék megszabadulni tőlök? -
őszhajú
csendes tag
Eh, még valami. Világgá menni készülök és elképzelésem szerint ezzel a ZT180-al hallgatnám a hazai rádiókat a netről. Az imént kipróbáltam, de nem hallottam semmit, pedig látszólag rendben volt minden és a bal felső sarokban egy lefelé mutató nyíl is megjelent.
Mit nem csináltam jól, esetleg kell-e valami kiegészítő prg is hozzá?
Az is feltűnt, hogy a skype-on nem találok audio kapcsolatot létrehozó gombot, csak a chat-et. Nem is tud hangkapcsolatot, vagy valamit még nem tudok erről?
Köszönöm a segítséget. -
őszhajú
csendes tag
Egy ilyen masinával leptek meg a gyerekeim, de képtelen vagyok kézben tartva kezelni a csumbi ujjaimmal. Honnan lehet rendelni tartót, billentyűzettel?
A segítséget köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged