- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
Nem konkrétan az ujjlenyomattal lehet megzsarolni, de pl felhasználható a laptopja/iPhone5S-e (ugye ugye
) kinyitásához, céges beléptetőrendszer feltöréséhez stb.
Miért, klónoznak egy embert, az ujjlenyomatoddal? Mert élő ujj kell a nyitáshoz, az érzékelő nem csak a felszínt nézi, hanem a mélységében is elemzi az ujjad, az eddigi tesztek szerint nem lehet átverni nyomattal (ugyebár a Google arcfelismerője ehhez képest vicc kategória).
Ha meg elveszik a gépedet és mindenáron hozzá akarnak jutni a tartalmához, akkor nem az ujjlenyomatod miatt kell aggódnod, hanem az arcod, rosszabb esetben a családod épségéért, mert ha nagyon akarják, akkor rá tudnak venni, hogy kinyisd önként.
Ez a megoldás elsősorban az utcai lopások megfékezésére megoldás, ha nem lehet továbbadni a készüléket, akkor nincs értelme ellopni. Ha meg valaki konkrétan a tárolt adatokhoz akar hozzájutni, az meg tudja oldani ezt másképpen is sajna.
-
Bling95
őstag
Es akkor majd meg sem fogod ujitani soha tobbet az utleveled ?
Sot emlekeim szerint ha kimesz amerikaba v kanadaba mar elotte leveszik ...( bar ebben nem vagyok biztos )
Oke feltetelezzuk rogton a rosszat , hazudik az apple es kiadja kormanynak vagy valamelyik szervnek. Szerintem ha nagyon szukseguk van a telefonod tartalmara megoldjak az ujjlenyomatod nelkul is.Masnak meg elhiheted hogy nem adja ki
-
Parallaxis
addikt
Nem értem, tényleg nem olvas senki, mielőtt hozzászól?
NEM ujjlenyomatot olvas az Apple megoldása és nem is azt tárol, hanem az ujjlenyomat minutiae pontjait elemzi és abból készít egy one-way hash kódot, amit a készülék egy elzárt memóriatartományban tárol és nem ad tovább. Az one-way hash-ról meg azt kell tudni, hogy abból az eredeti kód nem állítható vissza: [link], vagyis még ha ezt bárki meg is szerzi, ebből a te ujjlenyomatod nem fog kiderülni.
Azt meg végképpen nem értem, hogy miként lehetne bárkit megzsarolni az ujjlenyomatával, de hát nem is én készítem a következő James Bond filmet, hogy erre tippem legyen
Ja, és ha van új útleveled, akkor egy rossz hír, az ujjlenyomatod már rég megvan az összes hivatalos szervnek itthon és külföldön is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autós topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Tőzsde és gazdaság
- RAM topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest