- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
->Raizen<- #47 üzenetére
Egyetértek teljes mértékben! Kicsit elszálltak az árak most...
-
Matada2.3
veterán
Nem vészes felhozatal, a külsejük egyedi, még az alsóbb kategóriában is. A kezdőárak kicsit soknak tűnnek, de majd megy le szépen. A Deluxe-nak az aksiját kicsit kevésnek érzem, bár AMOLED..
-
janeszgol
félisten
Itt egy - remélem valós - teszt a Maxról. link 3:33-hoz tekerjetek, mert az előtte lévő rész egy nudli.
A kamera nem rossz, valós színekkel operál, simán használhatónak tűnik ebben a videóban, de lehetne picit élesebb. Viszont szerintem jó ára van, de majd meglátjuk a tesztet. -
janeszgol
félisten
Nem rosszak. Remélem a ZenUI nem olyan hardverzabáló, mint az EMUI és társai.
Ha Nougattal jönnének, akkor emelném meg a kalapom az Asus előtt. Így ez elmarad. -
Mr.Silkó
veterán
A csúcsgép szép, de irtó drága. Nem emlékszem, hogy korábban is ennyire vastagon fogott volna Asuséknál a ceruza.
-
tixem
addikt
válasz
mjani1172 #30 üzenetére
Azonos árú snapi 625-ös zenfone 3-at nem veri el semennyire? LOL
A számlazsonglőrködés maximum azoknak jó akik áfát vissza tudnak igényelni és kb ennyi. Egyébiránt meg aki csak úgy simán vesz egy telefont annak továbbra is jobban megéri egy OP3. Számla nélkül is.
1. Átlagpista nem vesz op3-t.
Ezt azért nem jelenteném ki ennyire kategorikusan. Szerintem nagyon jól fogy itthon is. -
rene0619
aktív tag
-
A 2. Vesztes
senior tag
-
Sebhelyes
senior tag
Kellene csinálniuk egy ZENére kihegyezett modellt is, Hi-Rez DAC-kal.
-
Az Asus sohasem volt híres a telefonjairól.Ez a mostani széria is ebbe a körbe fog tartozni,de most az árazással rátettek még egy lapáttal arra , hogy minél kevesebben vegyék meg.
-
->Raizen<-
veterán
77-80k-ért inkább egy le max 2! Semmi nem indokolja a 3x árat, ráadásul az asus sosem a minőségéről volt híres, sorozatos szopórollerrel volt amíg ilyen "csoda" készülékeket használtam.
-
blagolf
senior tag
Ilyet hogy lehet leírni? "A Zenfone harmadik szériájának alap-, vagy pontosabban középkategóriás modellje két méretben is elérhető, az 5,2 hüvelykes, kompakt változat (ZE520KL)"
5,2 hüvelykel kompakt? -
Fejvadi
nagyúr
Ennyiért inkább nem.
-
Engem nem igazán kapott el a must have érzés ezektől a készülékektől...
-
Hallosz
senior tag
5,2" compact. Egy Jetinek minden bizonnyal az. "ha eleget mondják az emberek elhiszik" (Göbbels)
Attól, hogy compakt az 5,2" készülék titulusa, attól még egy ormótlan, nem tenyérbe illő, vasaló talp. -
Ez már nagyon nem igaz. Annyi Huawei és mindenféle más távolkeleti gyártó (nem csak Kína létezik) telefonját látni a kezekben, hogy az átlag pont nem foglalkozik már a márkával.
Ami mostanában jobban számít, az a kinézet és az ár. A márka és a presztízs leginkább csak az Applenél jellemző kritérium, de ott is inkább átfordul abba, hogy jé, megfizethető alma, megveszik és utána szeretik meg, nem pedig (csak) a fanatizmus vezeti a kezeket vásárlásra.
Amúgy nem értem az árakat én sem. A Deluxe egy "sima" S820 felhozatal, ami már nem ér ennyit... meg amúgy sem ér ennyit.
A 2. Vesztes: már ez a kitétel sem igaz, mert eléggé nyilvánvalóan túlárazták a nagyok a csúcs cuccaikat és szépen esett is az ár és vesztett az értékéből mind igen hamar.
-
Ryoo
senior tag
Átlag Pista akkor választja ezt a készüléket, ha bedöglött az aktuális Samsung, LG, Huawei telefonja és nem akar szenvedni vele tovább. Ha szolgáltatói kínálatba bekerülnek, akkor még lehet sikeres. OnePlus 3 meg ahogy már mások is írták Átlag Pistának semmit nem mond, nem fog olyat venni, mert megkérdezi mi ez, mondják kínai, és oohhh az nem kell.
-
osztraksajt
őstag
válasz
A 2. Vesztes #33 üzenetére
Igen, értjük amit mondasz.
Csakhogy az ASUS-nak nem a Samsung-gal, Sony-val az LG-vel kell felvegye a versenyt hanem a Huawei, Honor, Lenovo és a többi másodvonalas branddel amik szintén ott figyelnek a boltok polcain ugyanúgy számlával garanciával.
-
zool1
őstag
válasz
kormoskandur #34 üzenetére
Hááát, eléggé elárazták a "csúcs gépet" (Zf3 deluxe). Egyelőre marad a Zenfone 2! Talán lecserélem egy Oneplus 3ra. Jobb opció!
-
kormoskandur
tag
szép
-
A 2. Vesztes
senior tag
Nem nem nem szaladt el a ló az ASUSAL, csak még nem ültek át a kínai lóra. Idővel majd az is eljön... A Deluxe ára megfelel a régi nagy gyártók trendjeinek. Elég komoly készülékről van szó, valószínüleg simőn felveszi a versenyt a Samsungal az LG-vel meg a többiekkel. Amint láthattuk a termékbemutatón, képstabilizációban simán leveri az almát (6s), meg jobban is néz ki antenna nélkül. Ezeket nagyon komolyan kihangsúlyozták....
A Deluxe szerintem prémium anyagból készült, látványos telefon, kiválló kamerával, villámgyors procival és RAMmal.
Oszt majd meglátjuk mi valósul meg ezekből a valóságban is!
Várjuk a teszteket!
VUFF!
-
razorka777
veterán
5,2 col és kompakt.
LOL!😃 -
osztraksajt
őstag
Ezekre az árakra én is felhúztam a szemöldököm. Nem egy befutott márkáról beszélünk, inkább előbb széles körben terjeszteni kéne és ha kialakult az ázsiója akkor beárazni régen piacon lévő konkurensekhez. De Zenfone 2 sokmindenre jó volt csak brand építésre nem.... Nekem volt ZE551ML, tudom miről beszélek.
-
A deluxe kivitel a kedvenc, csak kár az akkumulátor nagysága miatt.
-
vrmus
csendes tag
Groupama? VIP? Lehetne egy Kubatov-edition is, beépített vénaszkennerel.
-
Szilofon
aktív tag
Tetszik mindegyik, csak nem értem mi ez a magas ár.
-
Folee
tag
"nevesint" Ezzel még Mikszáthnál sem találkoztam, de tetszik. :-)
-
rdt89
addikt
A legolcsóbb a legjobb a kategóriáján belül, a csúcsragadozó elég vérszegény ennyiért. 1/4-et lecsaphatnák az árnak és elmenne. Érdekes, hogy egyes kínai S820-as készülékek 100 körül vannak, még az ASUS...
-
Eclips21
őstag
válasz
tal-garius #1 üzenetére
Azert nem raknak mert a 20MP-es kamera mellett mar nincs hely a kepstabilizatornak
-
jacis
nagyúr
Az LG elhagyta a hátlapi gombokat erre az Asus is
-
batai15
félisten
jók csak kicsit túl árazottak.
-
tixem
addikt
A sima 3 ára eléggé vicces szvsz, bár a deluxe sem az igazi. Nem értem miért választaná átlagpista ezeket a gépeket egy tetszőleges Samsung, vagy Huawei, Honor, LG, Sony helyett.
Elszaladt a ló az Asus-szal, az 552KL árán már ott a OnePlus 3. Lehet, hogy már unalmas, de attól még igaz. OnePlus 3 125k. Az összesre köröket ver vagy tudásban, vagy árban.
A Deluxe-nak sem lesz egyszerű dolga HTC 10-ek, S7-ek meg kisebb iphone-ok között. Nem értem mit gondolnak Asus-éknál, egyedül talán a Max ára elfogadható. A Deluxe irreális, a 3 is maximum 100k a 4 gigával.
Kíváncsi leszek a kamerából mit hoznak ki, a 2-ben sajnos nem volt az igazi. Pixelmaster és hasonló hangzatos dolgok ellenére sem.
-
fornettisuti
veterán
Ultrarol miert nem szol a fama?
-
Joe.36
addikt
Zenfone 2 volt, nagyon szerettem, vártam ezeket is, most S7edge van, hát nem érzem hogy cserélnék. Pedig szeretem az Asus cuccokat, van 2 Asus tabom is, és nem vagyok oda a Samuért. De az S7edge nekem nagyon bejött.
Az Ultra jó lenne, de drága, van benne vezeték nélküli gyors töltés, Qhd amoled, IP67 ?
Gondolom ezeket nem tudja. De ezeket valahogy megszerettem. -
törölt tag
Kicsi, kevés, gyenge.
Csak az Ultra.
-
doooo
veterán
-
/Bambusz/
csendes tag
Minden cikkben kilesz írva, hogy van-e jack vagy nem? És a tesztekben piros vagy fekete pontot fog érni?
-
dlaj
őstag
Köszi, majd legközelebb elolvasom a cikket is.
Viszont én egy nagyobb készüléken jobban szeretem, ha jobb oldalon van a vissza gomb. -
Quqesz
nagyúr
A deluxe még jó is lenne, de ennyiért????? Tudom belepakoltak minden jót, de a samu,lg,htc már jóval olcsóbban adja a telefonjait ilyen tudással! Kicsit elkéstek....170-180e már érdekes lenne.
-
dlaj
őstag
Csodálatos!
Bal oldalon van a vissza gomb és gondolom jószokásuk szerint világítás nélkül. Akkor legalább tennék a kijelző aljára. Ott mindig jól látható lenne, és egy kis ügyességgel a sorrenden is lehetne válzoztatni. -
mg1992mg
őstag
Az a Zenfone 3 Deluxe egyből elhozta a KELL érzést... Kár, hogy most évekig nem váltok telefont...
-
Crafter32
őstag
Nagyon topon van az MA. Egyből kirakja a hírt. Üdvözítő.
-
tal-garius
aktív tag
Dúrva, hogy a Sony saját telefonjaiba nem tud rakni optikai képstabilizálós kamera modult, míg más gyártók megkapják. Szépen néznek ki, a frissítésekkel még mindig gondok vannak Asus-éknál?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Zenfone készülékek harmadik generációjának hivatalos magyarországi bemutatóján ismerkedtünk az újdonságokkal. Konkrétan négy darabbal a középkategória aljától a csúcskategória tetejéig.
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest