Új hozzászólás Aktív témák
-
xSide
őstag
válasz
Casanova* #18 üzenetére
Megvettem a Pro-t, így nem dumál nekem
Annak idején hetekig próbálgattam sokféle billentyűzetet, köztük az általad említettet is.
A smart esetében olyan plusz dolgok vannak, amik még könnyebbé és jobban használhatóbbá teszik az írást.Egy pár említésre érdemes, ami mellette döntött:
- kurzor hangerő gombokkal
- szerkeszthető smiley-k (nálam mobilaréna fórum bb tag-ek vannak beírva)
- egyéni szövegtár (pl. beírom 'ezm' és kiadja 'ez az email címem' szöveget, vagy beírom a monogrammom és megjelenik az email címem, ami különböző oldalakon való bejelentkezést könnyíti meg)
- egyéni írásjelek a javaslati mezőben (speciális karakterek 'csillag, nyilak, logók' stb.)
- választható bevitel az előugró ablakban megjelenő karakterekhez (hosszú nyomás vagy csúsztatás)
- a szótár a beírt szavaimat használja (utólag szerkeszthető bármelyik), gyakran használtakat ajánlja fel először
Új hozzászólás Aktív témák
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged