Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolikoa
újonc
sziasztok tud nekem valaki ,valamilyen tanácsot adni?
Vettem 1 mini pro-t(használtan) hazavittem nézegettem max 5 percet , és az elado tanácsolta tegyem töltöre ez megtörtént és a telo azota sem müködik , kikapcsolt és 4nap/2 bekapcsolás az átlag eddig!
olvastam valahol hogy volt aki hozápiszkált a telojához és "persze" nem sikerült elsöre és ilyen jelegü problémák létek fel nála is!
nem tölt-nem reagál usb-re -nagyon nehezen lehet bekapcsolni-nem reagál bekapcsolo gombra sem röviden semmire!
ha van valaki akinek tanácsa van mit tudnák csinálni vele pontosan elöre is megköszönöm mindenkinek!
A vigyem visza a telot sajnos kilöném mert ha bekapcsolom is akk max 2 perc és off a telo magátol- és hogy magyarázom el a pasasnak h nem nyultam hozzá 3 perc alatt amig a kezembe volt!
Sose hinné el h nem én piszkáltam meg
minden választ fontosnak tartok!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest