- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
pit stop
addikt
Jövőre elfelejtődik az a mondat, azért jönnek csak akkor vele
Komolyra fordítva elmaradottabb régiókba ha labdába akar rúgni tényleg kell egy mérsékelt ár és készülék szegmens - butafon részleget meg ugye felszámolták. Csak xperia névvel ne mossák össze - meg jó lenne ha mi nem az elmaradott régióba tartoznánk
-
vimes
senior tag
Értem. De akkor a prénium árazás mellé, prénium hardver is mehetne(a későbbiekben mindenképp), mert az MSM7227A nem az ~50k kategória. Nekem is ilyen processzorral szerelt telefonom van, teljesen meg vagyok elégedve vele, nem a sebességgel van a baj, csak én nem 50k-t fizettem a sajátomért... De remélhetőleg megtalálják e tekintetben is a "helyes utat", bár én nem szeretem a Sony-t.
Szerk.: én ezért a Firefox OS-es telefonért meg végképp nem adnék 50k tiszta csalódás lenne, ha egy 50k droidos géptől ezt a sebességet látnám. Bár ez nem egészen a Sony hibája, eddig egyik Firefox OS-es készülék sem volt megnyerő sebességben...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Autós topik
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest