- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
#65675776 #23 üzenetére
Ezt most nem teljesen értem. Mitől lenne még túlárazottabb? A Bitfenix ventitől (ami már úgy is megvan itthon), vagy attól, hogy fehér ventit kapna? Én igencsak úgy látom egyes gyártók azonos családú és kategóriájú ventijei igencsak egy árban vannak színtől függetlenül. Szóval ha a xigmatek ugyanezen ventiből egy fehéret tenne rá nem hiszem, hogy drágább lenne.... Bár nekem amúgy is mindegy, nekem meg lenne rá a ventim így is, úgy is.
-
imibogyo
veterán
válasz
#65675776 #19 üzenetére
Mondjuk én megvétel után úgy is küldenék rá egy fehér 120-as Bitfenixet. Nem is értem, hogy hagyhatnak ki egy ekkora ziccert, amikor egyszer már tudták jól csinálni....
-
válasz
#65675776 #19 üzenetére
Ez egy marketingosztály által erőltetett fejlesztés eredménye. Az emberek képzeletében az áll, hogy a nagyobb az jobb. A polcról pedig azt viszik el, ami jobban néz ki, és jobbnak képzelik. Viszont az SPCR tesztje is arra jutott, hogy a 14-es ventivel csak nagyobb hangerőn képes ugyanazt a hűtőteljesítményt hozni a 12-es bordás hűtő, mint 12-es ventivel.
A régi SD1283-at viszont nagyon szerettem, 5-6 évig szolgált hiba nélkül, és aki megvette, az is jól járt vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest