- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz
syler123 #542 üzenetére
Na, tegnap ujraraktam a strangeorange minimalt (az optimal szamomra tul szetcseszett), az alapjan amit irtal az openwrt topicba (firstboot, majd reboot), megmaradnak a beallitasok.
A wifi erosseg azonos, mint a pandoraboxnak (1216 volt fent, strangeorangebol pedig most a 1696).
A repository hibas volt, tegnap rosszat raktam be, ami egy meg furabb minidlna-t telepitett, nem megfelelo fuggosegekkel, ezert ma ujraraktam megint, masik repositoryval felment rendesen, bar mast nagyon nem lehet mar felrakni., 372kb maradt.Minidlna, samba es transmission rendben, gyakorlatilag annyi a kulonbseg a pandoraboxhoz kepest, hogy a sok kinai szar nincs benne, bar azert ebben is van par felesleges dolog (cpu limiter, ngrok, aria2, masodik skin, stb), amik elhagyasaval tobb szabad hely lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest