- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Miért gyűlnek hirtelen az iPhone 20 pletykái?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
szabo.csabi
üzenetére
Én sem nagyon tudok különbséget tenni a készülékek között, és ez amúgy nagyon gáz a Xiaomi részéről, viszont, azt tudom, hogy a qualcomm snapdragon proci 8 magos, a mediatek 10 magos. Így neked a qualcomm snapdragon verziós van.
És, akkor bízva Upo szavaiban ez neked pont jó.
Nekem is sanpdragonos verzió van, és eddig sikeresen rendeltem hozzá dolgokat aliexpress-ről.
2 tokot és egy kijelzővédő üveget különböző helyekről, eddig minden passzol rá.Alin azért nagy segítségnyújtás van a hirdetéseknél, hogy meglehessen különböztetni a típusokat.

-
helixP
nagyúr
válasz
szabo.csabi
üzenetére
Ott van, hogy nyolc magos. Ha MTKs lenne, akkor 10 magot írna.
-
Upo
addikt
válasz
szabo.csabi
üzenetére
Csak az számít, hogy qualcomm procishoz való kijelző legyen. Ne a nevét nézd, qualcommból és mediatekből is van 4 és 4x, egyik kínai így nevezi, másik úgy. Mindenképp érdemes az eladóval előbb egyeztetni, hogy qualcommos legyen a kijelző, hacsak nincs egyértelműen feltüntetve (szerencsére már láttam olyan leírásokat is, ahol végre egyértelmű).
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
szabo.csabi
üzenetére
Kijelzőt tudsz Kínából (aliexpress például) is rendelni, így olcsóbb mintha a szervizes adná.
Szerviz pedig az itteni csájnafon szerviz, a hardveraprón eléred őket.Rendelés előtt azért érdemes egyeztetni a kijelző rendelésével kapcsolatban, mert lehetnek félreértések.

-
helixP
nagyúr
válasz
szabo.csabi
üzenetére
Ha elég a H+, akkor kibírható. Volt egy darabig B20 nélküli Redmim, , Vodásként és én jól megvoltam 4G nélkül is. Ahol meg nem volt 3Gm, ott nem volt a Telekomnak se 4, se 3g-je.
Ilyen előlap / kijelző arány mellett szerintem is az 5.5 az ideális, zsebben is hordozható, tartalom fogyasztásra első osztályú. -
válasz
szabo.csabi
üzenetére
Vodafone-osként B20 nélkül, 4G sehol sem lesz, még Budapesten sem nagyon.
A méretet neked kell eldöntened, 5.5 col már kényelmetlen egy kezes használathoz, viszont felhasználói élmény szempontjából sokkal jobb. Nekem pl. az 5.5 a minimum méret, amit hajlandó vagyok megvenni. Ha megszoktad a nagy kijelzőt, már nem akarsz kicsit utána.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Bittorrent topik
- Battlefield Redsec - Ma délután indul az EA ingyenes battle royale játéka
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- OLED TV topic
- Tőzsde és gazdaság
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest