- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThorsHUN
őstag
válasz
tibcsi0407 #150 üzenetére
Igen pont ezert gondolkodom a mi5s-en. Mert hiaba hozza a pixel hardveres reszet, de
nincs b20, mos magas ISOn a szoftver, nincs OIS, nem nepszeru kurrens keszulek, "csak" 3 GB RAM (lehetne dragabban is, de az mar majdnem Oneplus3T vagy S7 arszint) -
Moleman
addikt
válasz
tibcsi0407 #150 üzenetére
Az az egyetlen dilemmám, hogy régebben mindig gyengébb alsókategóriás vagy használt közepes telefonjaim voltak, és egyik sem volt tökéletes.
A mostani Lenovo egyszerre felsőkategóriás és baromi erős, most nem tudom, hogy ha egy ennél kb kétszer erősebb mai középkategóriás telefont veszek, ugyanannyira elégedett leszek-e, vagy hiányozni fog valami olyan felsőkategóriás feature, amire még nem is gondoltam.De bízom a Xiaomi Note sorozatban, már a 3-as is tetszett. Sznobéria abszolút kizárva, nekem csak a funkció számít.
(OFF)A Samsung nálam nem benchmark, kifejezetten ellenszenves minden, amit csinálnak.
Igazából nincs is olyan hazai kommersz telefon, ami kéne, 4-5 éve már csak a kínai webshopokból szemezgetek.(/OFF)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Építő/felújító topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 - aláírjuk
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Trollok komolyan
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest